Mennyire ciki, hogy 1 hónap mulva 19 vagyok és még nem volt csajom?
Nekem 16-tól 19 éves koromig hat hosszabb kapcsolatom volt, közülük öt volt olyan, hogy most 24 évesen levágnám az egyik kezem, ha újraélhetném :D Viszont 19 éves korom óta csak két kapcsolatom volt, egy három éves és egy három hónapos, valahogy belassultam, aztán ki tudja mi lesz, egyedül halok meg :D
Felesleges emiatt aggódnod, a kufirc és a nyál majd jön magától.
Egyáltalán nem, legalábbis szerintem, de ezt persze befolyásolja a tény, hogy még nekem se volt kapcsolatom. Ma már azért jóval elnézőbb a társadalom, mint pl. egy-két évszázaddal ezelőtt. Nem kell parázni rajta, az esetleges gúnyos megjegyzéseket meg le kell szarni.
22 F
Jövőre majd szerintem én is ezen fogok gondolkodni...Már az idein felmerült bennem ez a kérdés...:D
Egyébként szerintem egyáltalán nem ciki, ha te tudod, hogy nem szalasztottál el egy érdemes lehetőséget sem, akkor nincs min rágódnod. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!