Ricsi13 kérdése:
14 Éves fiú vagyok kb 1 hónap múlva az iskolával németországba utazunk 5 napra és attól félek hogy a szokatlan kajától pl menni fog a hasam és mondjuk elég ciki lenne ha kirándulás közben befosnék lehet ezellen valamit tenni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 19:42
1/7 anonim válasza:
Németországba mentek te, nem Egyiptomba és egyéb afrikai országba. Németországban olyan a víz mint itthon, még közös folyónk is van. A kaja is teljesen ugyan az. Itthon is találsz boltokban német kaját, sőt német boltokat is, ott kint is van néhány magyar termék.
3/7 anonim válasza:
Németországban semmivel sem szokatlanabb a kaja mint itthon. Azért nem Afrikába mész.. Szóval ne idétlenkedj..
4/7 anonim válasza:
De ha ennyire félsz, vigyél magaddal néhány széntablettát, az megfogja. És a tudat is, hogy van ellenszered.
5/7 anonim válasza:
Miert ostalykirandulason az emberek nem szarnak? Ha fosnod kell farral ratolatsz a budira is kitolod. Nem olyan bonyolult. 14 evesen mar nem kene cikinek tartani a szarast.
6/7 anonim válasza:
Vigyél magaddal probiotikumot, minden reggel betolsz egy adaggal. Ártani nem árthasz vele. Meg vigyél széntabit, ahogy előttem írták, vagy valami más hasfogót. Mondjuk nem tudom mi bajod lenne az ottani koszttól. A fele kb az mint nálunk. Ha tartasz tőle, a péknél nagyon jó péksütiket, pereceket lehet kapni, egyél azt 5 napig.
7/7 anonim válasza:
Német kaják nagyon finomak, kinnt élek, ha nem kiskorúak lennétek mondanám, hogy pár MO-n árult sörrel is érdemes összehasonlítani az ittenieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!