Mit szólnátok egy ilyen lehetőséghez? (utazás Olaszország Toszkána)
Az iskolával mennénk, kb. 20-30 fős csoport, 1 hétre(2 nap utazás főleg) busszal, nyáron.
Toscána nevezetességeit néznénk meg, kb.86 000 ft az út, kaja nélkül.
Elmennétek?
Te ennyi info alapján mernél véleményt alkotni?
Mert ha lepukkant busszal mentek, amolyan magyar vállalkozó módjára, meg megszálltok valami szétesős faház kempingben, akkor azt kell mondjam, átvertek, de nagyon. Ha meg 4*-os szuper szállást tartalmaz, akkor nem rossz az ajánlat.
Azt próbáltad már, hogy utána számolsz, mennyiért kapsz ugyanerre a távra buszt. Mondjuk mentek 3000 km-t, aminek van egy km díja. megnézed mennyi lenne a szállás, hozzáadod.
30 főre fejenként 100 km-nyi buszpénzt kell megváltani, (bár ennyi erővel mehettek 40-en is) ... most erősen túlzok, de legyen 20eFt/fő. Még mindig marad 66eFt-od szállásra.
Szerintem lehúznak, testvérem.
Nos, a busz elvileg jól felszerelt, lékondival, dvd-vel.
A szállások mobil home-ok(kis házak, konyhával, nappalival, szobákkal) és a belépőket is tartalmazza az ár(Arezzó,Róma,Vatikán,Firenze, -templomok stb.)
Egyébként végül úgy döntöttem elmegyek. :)
Okosan döntöttél!
Már többször is jártam arra, és te sem fogod megbánni.
Csináljál sok-sok fotót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!