Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is tapasztalta ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés
Magas (190 cm), sportos (94 kg), diplomás, nyelveket beszélő férfi vagyok. Közel egy éve keresek egy olyan subot, akit férfiként és domként is szerethetnék. A kérdésem: harmadjára futok bele beszélgető, unatkozó nőkbe 22-30 között, akik egy rossz kapcsolatban, önmaguk szórakoztatásán túl a kavaráson kívül képtelenek eldönteni, mit akarnak. Nem vagyok ronda, és szegény sem, a bunkó válaszokra pedig nem kíváncsi. A kérdés: Vajon tényleg ilyenek a mai nők, tényleg ennyi van bennük? F/37

2015. dec. 21. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

Unatkoznak, ezért netes hozzászólásokat írnak, hiszen, okyan k....a okosak, intelligensek és még fiatalok is, hiszen a kérdező vénember. :-)

Majomkám, ez már lezárt vita. Sipirc vissza a homokzóba!

2015. dec. 23. 15:47
 62/64 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem illik nyelvtan nácinak lenni, de valóban, több helyen is nehezen értelmezhetően fogalmaz a kérdező.

A nagy pofa lehet, hogy csak provokáció, azzal nekem semmi bajom itt.

Interneten, cseten ismerkedni nem gyors sikerrel kecsegtető lehetőség, de lehetőség. Domként nekem már kétszer sikerült.

Bdsm témában nem nagyon látok más korrekt ismerkedési lehetőséget. Viszont sosem értettem, hogy hagyományos szexualitású emberek miért ismerkednek a neten? Tessék kimenni a terepre és ott vegyülni...

2016. jan. 5. 15:42
 63/64 anonim ***** válasza:

Egy idő utan már nem olvastam el a hozzászólásokat mivel láttam, hogy csak vita volt semmi normális "megmozdulás".

Tudom régi a kérdés, igazából engem pont ilyesmi érdekelne (tehát normális párkapcsolat és BDSM is) viszont én swich vagyok és néha jó lenne egy kis lábimádat/fenyítés és hasonlók:)

2016. máj. 12. 22:14
 64/64 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező. Én ugyan ezt tapasztalom. A nők többségének fogalma sincs mit akar,csak nethuszárkodnak. Sok szerencsét..
2020. máj. 10. 09:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!