Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta ezt?
Figyelt kérdés
Magas (190 cm), sportos (94 kg), diplomás, nyelveket beszélő férfi vagyok. Közel egy éve keresek egy olyan subot, akit férfiként és domként is szerethetnék. A kérdésem: harmadjára futok bele beszélgető, unatkozó nőkbe 22-30 között, akik egy rossz kapcsolatban, önmaguk szórakoztatásán túl a kavaráson kívül képtelenek eldönteni, mit akarnak. Nem vagyok ronda, és szegény sem, a bunkó válaszokra pedig nem kíváncsi. A kérdés: Vajon tényleg ilyenek a mai nők, tényleg ennyi van bennük? F/37
Más is tapasztalta, hogy Mr. Tökéletes (a jóképű, vonzó, domináns, kedves, jó humorú és abszolút komolyan vehető kérdező) privát üzenetekben osztja ki azokat, akik olyasmit írnak, ami nem tetszik Ődomságának? :DDD
2015. dec. 22. 17:53
42/64 A kérdező kommentje:
Nem, más nem, neked szólt, kedves kérdező, aki egy privát üzenetre képtelen korrekt választ adni, de itt tudja osztani az embert. Ez - amit te teszel, korrekt. Amit én, az ne. Hát persze.
2015. dec. 22. 18:05
43/64 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz, de öt sorból és egy privát üzenetből, amit te kértél, kész profilt generálsz.
Nos, ez éppen Ez volt az alapkérdésem...ennyi van a mai nőkben?
2015. dec. 22. 18:07
44/64 anonim válasza:
Én aztán nem kértem tőled semmit, de próbálkozz csak nyugodtan :> Úgysem látom, le vagy tiltva ^^
2015. dec. 22. 19:11
45/64 A kérdező kommentje:
És én vagyok az önző, arrogáns gyökér....:-P
2015. dec. 22. 19:20
46/64 anonim válasza:
Tahó vagy barátom. :D
Végig olvastam a threadet.
Nem domként, emberként. Egy tahó.
2015. dec. 22. 19:35
47/64 A kérdező kommentje:
Persze, hogyne...ha te mondod, "barátom".
Két diplomával, két nyelvvizsgával mi más is lehetnék :-P
A nekrológodba majd beírjuk, hogy egyszer végigolvastál, és tahónak minősítettél. Fő a névtelenség, úgy nem nehéz bunkónak lenni, "barátom".
2015. dec. 22. 19:55
48/64 anonim válasza:
Nekem is van diplomám, villamosmérnök vagyok.
Az az egy diploma többet ér, mint a te búcsús diplomáidból négy. :D
Látszik egyébként, hogy milyen szinten vagy, a diplomáddal védekezel. Erre meg azt fogod írni, hogy én is. :D Leszarom.
Az a helyzet, hogy nem vagy egy kedves ember. Otromba vagy, pofázós, és ennek semmi köze ahhoz, hogy van-e diplomád, vagy nincs. Az intelligenciát nem lehet tanulni.
2015. dec. 22. 20:41
49/64 A kérdező kommentje:
Neked van nekem meg nincs intelligenciám...ha te mondod...és még a diplomám is ismered...nem semmi srác vagy:-)
2015. dec. 22. 20:50
50/64 anonim válasza:
Tudod, Kérdező, mikor leszel jófej? Ha két diplomával (nekem is annyi van amúgy) meg nyelvvizsgával nem vered magad. Mert amikor sokat tanulsz (mondjuk iskolában), az lesz a vége, hogy minél többet tanulsz, annál inkább rájössz, mennyire keveset tudsz. És mennyi mindent tudhatnál még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!