Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta ezt?
A kérdést nyilván okkal tettem fel. Valami, amit eddig nem tapasztaltam, hirtelen úgy valósult meg, hogy teljes értetlenséggel álltam előtte. Nem vagyok a szarkavaráshoz hozzászokva, és ez nem hiszti, hanem álláspont.
Juliska, és másik kommentelő: ha lenne fogalmatok arról, hogy miket írtam és fordítottam mondjuk vezető politikusnak, akiket ma a TV-ben láthattok, nem írnátok alapvető ostobaságot stílusról-szövegértésről. Ha most szerénytelen voltam: ám legyen. Ennél a pontnál jelzem, ezekhez a vitákhoz le sem ereszkedem. Nagyon is van stílusom, de ne itt kelljen már számot adnom róla.
Julcsikám! Ha már szemantikai vita: az első hozzászólásodból nem derül ki, hogy denotatív vagy konnotatív értelemben használtad a kifejezést. Mindenképpen ellentmondás van a két állítás között, bárhonnan nézzük.
Ez az "Én vernélek"-stílus meg egyenesen szánalmas egy nőtől. Nem volt még rá precedens, de nem viselném el.
Ha menstruálsz és idegbeteg vagy, nem itt kell kiélni magad. Beszélgetés befejezve.
Az egymás mellett elbeszéléshez is nagyon értesz, mint vezető politikusaink.
Lásd kivel van dolgod. Igazad van, te vagy az ideális férfi. Az összes nő a hülye és a tökéletlen, komoly személyiségbeli hibákkal.
Öröm az ürömben, hogy ezt fennen hirdeted is. Így könnyű téged kikerülni.
.... "Vajon tényleg ilyenek a mai nők, tényleg ennyi van bennük? "
Akkor a "mai nők" mit takar?
Különben a stílusomat említve, ha ez a szakmád akkor pontosan tudod, miért használtam erősebb kifejezést. Nem értem miért kötözködsz. Csak azért, hogy visszaszólhass?
"Nem értem miért kötözködsz. Csak azért, hogy visszaszólhass?"
Julcsikám! Nem volt neked kötelező egyetlen kérdésre sem válaszolni. Az idézett sorod vajon rád nem igaz?
A kérdésemről pedig annyit: ha érdekel, elmondtam volna privátban, mi vezetett egy ilyen kérdés feltevéséig. De mint tudjuk, egyszerre van gond a szövegértésemmel, a stílusommal, és egyáltalán, hogy merek visszaszólni....
Komolyan megnevettettél és ezt nem gúnyból írom. Legyen szép napod. Az életben nem viselnék el egy ilyen uralkodó okostojást, sem társként, sem barátként, sem munkatársként.
Kérdező:
Tegyél fel egy új kérdést, egyértelműbb címsorral, és keresőszavakkal (dom, férfi, BDSM ....stb) így a hozzáértőbbek is jobban idetalálnak majd.
Hogy a trollok addigra kifáradnak, abban csak reménykedhetsz, - de hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!