Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is tapasztalta ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés
Magas (190 cm), sportos (94 kg), diplomás, nyelveket beszélő férfi vagyok. Közel egy éve keresek egy olyan subot, akit férfiként és domként is szerethetnék. A kérdésem: harmadjára futok bele beszélgető, unatkozó nőkbe 22-30 között, akik egy rossz kapcsolatban, önmaguk szórakoztatásán túl a kavaráson kívül képtelenek eldönteni, mit akarnak. Nem vagyok ronda, és szegény sem, a bunkó válaszokra pedig nem kíváncsi. A kérdés: Vajon tényleg ilyenek a mai nők, tényleg ennyi van bennük? F/37

2015. dec. 21. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
54%

huh?

"Közel egy éve keresek egy olyan subot, akit férfiként és domként is szerethetnék."

magyarul se beszélsz :D vagy meleg vagy.

Mi az, hogy a "mai nők"... annyi féle ember van.

Hiszel a karmában? Mert én nem. De azt mondja minden ember azt vonzza be amit megérdemel.

2015. dec. 21. 10:34
 2/64 anonim ***** válasza:
89%

1-es: szövegértés 1-es!!!

Szerintem a kérdés világos. A kérdező lenne Dom és férfi, - ezért keres szubot tehát logikusan nőt.

2015. dec. 21. 10:37
 3/64 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Járj BDSM bulikba, szakadj el a géptől. Amúgy meg, 1 (egy!) év társkeresés nem is egy hosszú idő. Kérdezz meg erről olyan szubokat, akik 10 éve keresnek domináns partnert.

2015. dec. 21. 10:40
 4/64 A kérdező kommentje:
Csak olvasd vissza, kedves ostoba, fennhéjjázó válaszoló, mekkora állatságokat írtál le. Semmi gondom a magyar nyelvvel (ha áttételesen is, de éppen a magyar nyelvből élek) meleg sem vagyok, a karmás mondatod meg eleve ellentmondás. Ne oszd az észt, neked sem adott belőe sokat a "karma".
2015. dec. 21. 10:41
 5/64 A kérdező kommentje:

Kedves Mr. Pofon!

Nem akarok valamiféle önreklámot, önfényezést, csak jelzem. amivel eddig soha nem volt gondom, az most kb. 10 hónapja nagyon is az. Nem tapasztaltam eddig ezt a hercegnő-effektust. Legalább is saját életemben nem.

2015. dec. 21. 10:44
 6/64 anonim ***** válasza:
81%
Kicsit magas lovon ülsz. Több alázat lenne benned, mindjárt megtalálna egy normális nő is.
2015. dec. 21. 11:04
 7/64 anonim ***** válasza:

Szövegértés 1-es?

Ez a mondat értelmetlen lenne akármilyen szöveg környezetben.

A karmás mondatomban pedig nincs ellentmondás. Kijelentem, hogy nem hiszek benne, de azt mondja hogy ...

Na mindegy. Csak arra akartam kilyukadni, hogy ha nem viselkedsz úgy vagy nem vagy elég hiteles domnak, akkor lehetsz te helyes és gazdag. Jó nőket fogsz kapni, de nem domként fognak rád tekinteni.

2015. dec. 21. 11:13
 8/64 A kérdező kommentje:

1. Nem gondolom, hogy az alázatot itt, egy arctalan - személytelen közegben kellene gyakorolnom úgy, hogy mindez visszafelé nem működik, sőt....

2. Nincs magas ló sem, pontosan tudom, hogy mit akarok, és nagyon sokat tettem-teszek is érte.

Évekig éltem külföldön, és most olyan jellembeli hiányosságokra döbbentem, hogy az elképesztő. Itt, magyar nőknél, sorozatban. És akinek nem inge.....

U.i.: Karmajancsi: Nem hiszel a karmában, de én rossz embereket "vonzok be". Ketten mondjuk, hogy ostobaságokat írsz, erre elmagyarázod, miért a másik a hibás. Nem tudom, milyen lehetsz az életben, nem is akarom tudni, de udvariasan megköszönve a véleményed: nem vagyok rá kíváncsi.

2015. dec. 21. 11:53
 9/64 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, az alázat nem úgy működik, hogy kiválogatom, kivel/mivel szemben mutatok alázatot. De amúgy a te dolgod, csak szóltam, hogy így első olvasatra egy arrogáns p.öötsfejnek látszol, és ez lehet a hiba. De lehet ennek az ellenkezője is, mindenesetre írásban nem vagy valami szimpatikus.
2015. dec. 21. 12:04
 10/64 anonim ***** válasza:

Csak elmagyaráztam mit jelentett a karmás hozzászólásom, mert nem értetted :D. Ha te emiatt hibásnak érzed magad, az már nem rajtam áll.

A karma ebben az aspektusában csak egy szimbóluma a gondolatmenetemnek, amit voltam kegyes megosztani veled.

Nem hiszek benne mivel más fogalom körben egy felsőbb erőt társítanak hozzá, de jól leírja amit gondolok. Bár fölöslegesnek érzem a szemantikai vitát veled.

Ha már személyeskedünk őszinte leszek. Az intellektusod inkább kelti bennem egy hisztis *** érzetét, mint egy kiegyensúlyozott domét.

Különben nem Jancsi, maximum Julcsi. ^^

Különben szeretem is megélni a női szerepem, de téged én vernélek abban biztos lehetsz :)

2015. dec. 21. 12:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!