Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is tapasztalta ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés
Magas (190 cm), sportos (94 kg), diplomás, nyelveket beszélő férfi vagyok. Közel egy éve keresek egy olyan subot, akit férfiként és domként is szerethetnék. A kérdésem: harmadjára futok bele beszélgető, unatkozó nőkbe 22-30 között, akik egy rossz kapcsolatban, önmaguk szórakoztatásán túl a kavaráson kívül képtelenek eldönteni, mit akarnak. Nem vagyok ronda, és szegény sem, a bunkó válaszokra pedig nem kíváncsi. A kérdés: Vajon tényleg ilyenek a mai nők, tényleg ennyi van bennük? F/37

2015. dec. 21. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
88%

Engem csak felhúztál ezzel az általánosítással. Pl. én sem csak szórakozni akarok. Szórakozni egyedül is tudok, nem kell hozzá játszópajtás. De basszus, ha tényleg felteszed azt a kérdést, hogy: "Vajon tényleg ilyenek a mai nők, tényleg ennyi van bennük?"

mégis milyen választ vársz? Igen vagy nem. Én azt mondtam, nem. Nem tetszett, ehelyett elkezdtél parasztkodni. Nem értem a problémádat.

2015. dec. 21. 15:01
 32/64 anonim ***** válasza:
88%
Írni akartam neked, mert én ilyen kapcsolatot kereső nő vagyok, de a kommentjeidet végigolvasva jócskán elment tőle a kedvem :D
2015. dec. 21. 17:46
 33/64 anonim ***** válasza:
Skorpió jegyű vagy kérdező?
2015. dec. 21. 18:01
 34/64 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te hisztis vagy.

Mit vársz? Hogy akarsz olyan nőt találni, aki nem csak kavarásra vágyik, ha ilyen a jellemed? Szerintem még az életben nem néztél magadba, és minden ilyen irányú megmondást bántásnak vettél. Jó lenne felülvizsgálni a helyzetedet. Tudod az emberek észreveszik, ha megváltozik mások viselkedése velük szemben, de azt SOHA nem ismerik el, hogy ez ő miattuk van. Van egy elcsépelt idézet, ami úgy szól, hogy:

"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem attól függ, hogy én ki vagyok, a viselkedésem viszont attól függ, hogy te ki vagy."

Akármennyire közhely. Itt erről van szó. Ezren is megmondhatják, hogy arrogáns vagy, nem akarod elfogadni. Tudod ez a karma. Addig fogsz szenvedni, míg be nem látod, és nem változtatsz rajta.

Sok sikert!

2015. dec. 21. 18:10
 35/64 anonim ***** válasza:
Ilyen egy ellenszenves vén faxt...
2015. dec. 21. 22:20
 36/64 A kérdező kommentje:

Lányok! (Az utolsó kivételével, aki egy kis nagypofájú liba)

Most komolyan. Ez csak egy oldal, beszélgettünk, és gondolkodás nélkül meg tudtam véden magam. És ha egy egoista de okos barom vagyok, árulja már el valamelyikőtök, miben más a ti viselkedésetek-észosztásotok? Miért más tükör? Mert jogotok van megmondani? Hét persze...

Kos vagyok, duplán. Falakat bontani születtem. Remekül elszórakoztam, de ennyi elég is vlt a NŐT megtestesítő nőkből - itt, a gyk-n:-)

2015. dec. 21. 23:50
 37/64 anonim ***** válasza:

Írj ha gondolod :)

25/L

2015. dec. 22. 10:26
 38/64 A kérdező kommentje:
Nos, felesleges volt írni, de köszi a lehetőséget....más idejét rabold, kedves, én erre nem érek rá ( a magadfajta hercegnőcskékre).
2015. dec. 22. 17:01
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem dom vagy, kedves kérdező, hanem egy arrogáns, beképzelt, ostoba, bunkó, hisztis fsz. A hülyeségedből kiindulva megkérdezhetném, hogy "vajon tényleg ilyenek a mai férfiak, tényleg ennyi van bennük?", de szerencsére nincs rá szükségem, mert ismerek épp elég normális férfit és a hozzászólók is bebizonyították, hogy nem mindenki magadfajta gyökér.

Ahelyett, hogy másokra próbálod hárítani a saját hibáidat, inkább szállj magadba és gondolkodj el azon, hogy annak van-e nagyobb esélye, hogy mindenki felszínes idióta és te vagy egyedül normális, vagy annak, hogy iszonyat ellenszenvesen viselkedsz és ezért nem akar komolyan foglalkozni veled senki.

2015. dec. 22. 17:16
 40/64 A kérdező kommentje:

Ezek szerint te vagy a mindenki, akinek a feladata a világot megváltani és a magamfajtákat kiosztani.

Ne netes hozzászólásokkal szimpatizálj, akiket meg ismersz, az életben ezt nem engednék - ahogy én sem - ezért éled ki itt magad.

Otthon a kedves felmenőid tessék osztani, ne itt legyen nagy szád.

Egy bunkó arrogáns stb. férfi

2015. dec. 22. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!