Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta ezt?
Kedves Mr. Pofon!
Köszönöm, értékelem a segítőkészséged. Talán meg is teszem.
Engem ez most pont úgy erősített meg abban, hogy jól látom, mint egy egykori brit miniszterelnököt " Örülök, hogy a személyemet támadják, azt jelenti, hogy a politikámat nem tudják". Én is így vagyok, minden személyeskedés igenlés a kérdésemre.
Az jutott eszembe, hogy a Kérdező a "mai nők" személyiségét, viselkedését egy kalap alá véve véleményezi. Majd megsértődik, ha róla is véleményt mondanak.
Egyébként ha tényleg választ akarsz a kérdésre, tessék: nem, nem minden "mai nő" ilyen. Az általánosítás veszélyes dolog, általában tévútra visz.
Na szívesen.
Jódebaze, most komolyan ennyire sötét vagy, hogy TÉNYLEG és VALÓBAN felmerül benned, hogy MINDEN nő sekélyes, döntésképtelen szuka? Te most csak fel akarod ingerelni a népet? Vagy tényleg segítségre vágysz?
Mert ha segítség kell, akkor nesze: a te hozzáállásoddal van baj, igen. Lenézed a nőket, és csak az egó beszél belőled. Mondom, arrogáns, beképzelt phaassznak tűnsz. Ez nyilván nem véletlen. Emellett még felszínes is vagy. Annyit árulsz el magadról, hogy jól nézel ki, diplomád van, és gazdag vagy. Ki nem sz**ja le? Ha untatsz, állatira nem lényeg, hogy nézel ki. Ha érdektelen vagy, lényegtelen, mennyi pénzed van. De te azért elvárod, hogy a nők szeressenek.
Ehh... Minek idegesítem magam...
#22,#24 +adom.
Igaz rám is amit írtam. Én veled ellentétben ember vagyok, nem egy félisten. Így gyarlóságomban beléd köttetem, mivel tökéletesen megtestesítesz egy nem csak általam utált archetípust.
Rozikám! Ha untatlak, mint sötét felszínes pharaszt, akkor mi a f...t keresel itt?
Szerinted érdekel olyan nő, akit csak szórakoztatni kell?
Most, hogy jól megmondtad nőként - merthogy pár sorból kész személyiségrajzot készítesz - kőkeményen berezeltem.
Na, húzzál innen máshová játszani, kis liba!
Van nálam szebb, jobb okosabb, erősebb, gazdagabb. De ne egy vagy két névtelen nagypofájú feminista próbálja már megtörni az önbizalmam.
Most komolyan, lányok.....mit vártok ettől az ordenáré stílustól? Hogy névtelenül elküdhettek valakit a francba? Gratulálok, a kérdésemre választ kaptam.
Nagyon halkan jegyzem meg: a felsőbbrendűség egy szó a magyar nyelvben.
Nos, bezárt a bazár, dolgom van, örülök, hogy pár névtelen gyerek kiélte magát. Nyugodt szívvel hagyom meg az utolsó szót, pár nap múlva az is az éterbe vész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!