Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan bírjam tovább az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam tovább az ágyban?

Figyelt kérdés

barátnőm annyira sexy, hogy 10 percig bírom csak vele. félórás 2szer volt kb, még most jöttünk össze nem régen(1,5 hónap). így még nem is sokszor csináltuk

ti mit szoktatok csinálni h tovább bírjátok? azon kívül h kiveszem néha, de ha vissza is rakom kis szünet után alig bírom megint.

2015. dec. 17. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Maszturbáció során gyakorold hogy melyik az a pillanat amikor még meg tudsz állni. Ezzel a technikával nyújtsd a f.verést 2 óráig.

És gyakorolj önuralmát.

Pc izmodat is fejlesztheted.

2015. dec. 17. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Önfegyelem. Sok időt fordíts előjátékra, élvezzen el. Rá koncentrálj, ne arra hogy mindjárt elsülsz. Mozogj kicsit lassabban, válts pózt. Gyakorolni kell, hogy hozzászokj. 10 perc, az már nem is vészes. Van aki pár lökés után elélvez, annyira gyorsan tüzel.
2015. dec. 17. 22:50
 3/4 A kérdező kommentje:
jah az nem gond hogy nem élvez el, mert 95%ban elélvez, sokszor az előjátéktól is elélvez, pedig még csak be se nyúltam. Csak szerintem jobban tetszene neki, ha 10 percest kicsit feljebb tornáznánk, próbálok lassítani v kiveszem elkezdem csókolni stb másik póz de nem tudom annyira élvezem h nem bírom . pc izmot már régebben edzettem lehet az a baj. de köszönöm:)
2015. dec. 17. 22:56
 4/4 anonim válasza:
Húzz a fejébe egy tescos szatyrot
2015. dec. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!