Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan bírjam tovább az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam tovább az ágyban?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok de még nem szeretkeztem. Félek attól hogy mikor éljutok odáig hogy lefekszek egy lánnyal túl hamar elélvezek. Hogyan lehet arra "edzeni, gyakorolni" hogy ez ne így legyen?
2015. nov. 26. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj, ne izgulj, először általában a legtöbb esetben gyors, de ha rendszeres lesz a szexualis életed akkor már jól fogod birni.
2015. nov. 26. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok ilyen esetben gyógyszerrel próbálnak tovább az ágyban maradni... De az altató ártalmas. De garantálható, hogy ha beveszed, és 1 ágyban leszel a lánnyal, tovább fog tartani eljutni az orgazmusig.... Mindkettőtöknek.

A nedves álmok nem 1-2 percesek.

2015. nov. 26. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Recskázáskor húzd el 40-60percig hogy így szokja meg a szervezeted,ha közbe gond van akkor szorítsd el,ezzel is edzed.Pár hónap múlva megszokja a szervezet és nem lesz gond.
2015. nov. 26. 08:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt már olvastam csak nem voltam benne biztos hogy használ-e. De akkor ezek szerint igen. Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!