Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjam tovább a szexben?!
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel. 7 végente vagyunk együtt.
Az a baj, hogy sokszor mikor ő elélvez, vagy csak látom rajta, hogy rendkívülélvezi, valamiért nagyon beindulok, és egy hamar felsülök...
van hogy kb 10 perc nyalás, és ugyanennyi action van csak.
kevesellem. többet szeretnék vele lenni úgy.
Mit tudnék tenni ez ellen, hogy mikor látom hogy élvezi, akkor ne izguljak fel én is totálisan, hanem tudjunk még tovább szexelni?
Érdekes, hogy egyéjszakásoknal régebben nem volt ilyen gond. volt hogy 2 órán keresztul dugtam a csajt, és nem tudtam elélvezni...ő meg jópárszor....
24/F
Hm. Ugen a pasikat beinditja ha halljak h mennyire nyog a csaj. 2oran keresztul? Hmm veled nem lehetett tossz egy ejszakazni.
Viszont ha erzed h kezdenel elsulni vedd ki pihenj par maspdpercet ez szokott segiteni
nem valaszolgatok magamnak.
gyorsan irok, sietek mindig, nem foglalkozom a helyesirassal. aki akarja megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!