Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szűz fiú/férfi miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz fiú/férfi miért lenne első alkalommal totál béna a szexben?

Figyelt kérdés
Sok ilyen általánosításokat hallok, de ha ketten kívánják egymást és szeretne ugyanúgy adni, mint kapni akkor nem hinném, hogy olyan borzalmas lenne elsőre. Nem úgy veszem észre, hogy azok az ügyesek akik sokat szexeltek már, hanem akikben van odaadás.
2015. aug. 2. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem én kimondottan jó lennék elsőre is a szexben, azonban a gyakorlatban ezt sosem fogom megtudni, hiszen alacsony vagyok és ocsmány, szóval soha nem lesz olyan lány, akivel elveszthetném a szüzességem.
2015. aug. 2. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Általánosítás.

28 évesen még nem csináltam de úgy gondolom ahogy Te írtad.

28f

2015. aug. 2. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:

A szex olyan mint az összes többi sportág. Aki tehetséges, az mar elsőre viszonylag jól nyúl a dolgokhoz. Ettol meg kivétel nelkul mindenki sokkal benabb technikailag az elején mint évek gyakorlása után. Ezt kár tagadni.

Persze az elfogultság sokat módosít a valosagerzekeleseden. Ha valakit szeretsz vagy kívánsz, annak a legbénább megmozdulását is csodálatosnak láthatod.

2015. aug. 2. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha a bénázáson ügyetlenkedést értünk, az előfordulhat, főleg ha mindketten kezdők. Ha szeretik, kívánják egymást, ahogy már előttem írták, ebből nem lehet baj. Mi egyformán tapasztalatlanul kezdtük kb. 30 éve, azóta rájöttünk pár dologra, amit eleinte nem tudtunk, de pont ez benne a jó.

Miért lenne "borzalmas" az első alkalom? Kivéve persze,ha nem a megfelelő emberrel csinálod. Meg persze nem a megfelelő időben és indokkal. Nem azért, mert már senki sem szűz a barátnőid között, mert különben lelép a fiú, mert bosszantani akarod anyádat, stb.

2015. aug. 2. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem voltam béna. Mindent úgy csináltam ,ahogy fejben már elterveztem előtte kb 5 éve...a párom azt hitte nem ő az első, pedig de.
2015. aug. 2. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:

én se voltam béna

a lány akivel csináltam, kicsit idősebb volt, de nem hitte el hogy szűz voltam :D

2015. aug. 2. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Én már nagyon csinálnám de még egy lány nem hagyta. Annyiszor elképzeltem miyen lehet. 27/f
2015. aug. 2. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:
azért elképzelni más, mint csinálni...;)
2015. aug. 3. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Biztod jó lehet. Ehhez nő is kell aki hagyja.
2015. aug. 3. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én exem az volt, totál béna volt, százszor jobb egy tapasztalt mint egy olyan akit tanítgatni kell, hiába az odaadás meg a nagy szerelem ...
2015. aug. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!