Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam tovább szex nélkül? 20L
Bármennyire is provokatív a kérdés, és bármennyire is nem vagyok ellene a neten való ismerkedésnek, talán pont ennél a kérdésnél nem kifejezetten szeretnék privátokat kapni, remélem megértitek :D
Szóval itt vagyok 20 évesen, normális, hosszú kapcsolatom még nem volt. Eleinte ráfogtam, hogy kisvárosból jöttem (azért annyira nem kicsi), csak nem találtam meg aki hozzám illik. De most pesten vagyok egyetemista egy ideje, és még ott sem, pedig ha megkérdeznénk valakit hogy hogy lehet a legkönnyebben ismerkedni, biztos bent lenne a top3ban :D De sajnos akik nekem tetszenek azoknak én nem tetszem, és fordítva :(
És hát nem csak a szeretet, kapcsolat hiányzik, hanem egyre jobban szeretnék szexelni is, de annyira azért még mindig nem, hogy olyannal csináljam, akivel nem járok. Van még valaki ilyen helyzetben, akár lány akár fiú?
Annyira rossz, hogy itt vagyok 20 évesen, ennél szebb meg jobb valószínűleg már nem leszek, és pazarlom az éveim :D pedig én annyira csinálnám :(
Hát ha a maszti nem az igazi, akkor pedig csinálni kell :)
Erre úgy írnék privátot :P
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!