Mit tegyek, hogy tovább bírjam az bulizást?
Ritkán járok bulizni, de általában akkor is legkésőbb már hajnal 1-re rohadtul elfáradok és már nagyon rosszul esik az alkohol.
Ma egy elég üszkös bulit tervezünk.. Tehát este kilenctől "before party", ami laza pókerezés, borozgatás lenne. Utána éjféltől háromig lenne a konkrét buli szórakozóhelyen, aztán háromtól bizonytalan ideig after party (az after és a before partykon csak öten-hatan leszünk).
A problémám, hogy én valószínűleg már a before party közepe fele (~11 óra) hullafáradt leszek..
Mit tegyek, hogy tovább bírjam?
Az elmúlt 24 órában több mint 8 órát aludtam, tehát azzal nincs baj, és amúgy sem erőltettem meg magam a mai nap (kb egész nap semmit sem csináltam, csak döglöttem), tehát elvileg erőmteljében kéne lennem..
Energiaital+alkohol kombóról nem sok jót hallottam, kávét sem nagyon kedvelem.
Én nem tudom, hogy érezheted.
Én kávé, kóla, energiaital nélkül végig nyomom az éjszakát, aztán reggel 6-8 körül hazamegyek.
Gondolom már a buliban vagy, de akkor tényleg a kólát ajánlom, kerüld az ütős italokat, mértékkel igyál, kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!