Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyek, hogy tovább...

Mit tegyek, hogy tovább bírjam az bulizást?

Figyelt kérdés

Ritkán járok bulizni, de általában akkor is legkésőbb már hajnal 1-re rohadtul elfáradok és már nagyon rosszul esik az alkohol.

Ma egy elég üszkös bulit tervezünk.. Tehát este kilenctől "before party", ami laza pókerezés, borozgatás lenne. Utána éjféltől háromig lenne a konkrét buli szórakozóhelyen, aztán háromtól bizonytalan ideig after party (az after és a before partykon csak öten-hatan leszünk).

A problémám, hogy én valószínűleg már a before party közepe fele (~11 óra) hullafáradt leszek..

Mit tegyek, hogy tovább bírjam?

Az elmúlt 24 órában több mint 8 órát aludtam, tehát azzal nincs baj, és amúgy sem erőltettem meg magam a mai nap (kb egész nap semmit sem csináltam, csak döglöttem), tehát elvileg erőmteljében kéne lennem..

Energiaital+alkohol kombóról nem sok jót hallottam, kávét sem nagyon kedvelem.

2015. nov. 14. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyál mértékkel, és kerüld azokat az italokat amik kiütnek. Ha se a kávé se az energiaital nem megfelelő akkor marad a kóla, amit be is keverhetsz.
2015. nov. 14. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenki más kaliber. Én is utálok éjszakázni. Találj más szórakozást, hagyd a bulit a többiekre.
2015. nov. 14. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy érezheted.

Én kávé, kóla, energiaital nélkül végig nyomom az éjszakát, aztán reggel 6-8 körül hazamegyek.

Gondolom már a buliban vagy, de akkor tényleg a kólát ajánlom, kerüld az ütős italokat, mértékkel igyál, kb ennyi.

2015. nov. 14. 22:53
 4/4 gnoomage ***** válasza:
Boroskóla pont jó lenne neked sztem, koffein + eléggé kevés alkohol. Ha nem tetszik a régi sör... Kevesebb alkohol. Egyél előtte és közben is! Ha előtte eszel alapból akkor később üt a pia, ha közben akkor vissza rak egy fokkal és pl szédülésből mosolygósra váltasz. Ezt mondjuk max 2-3x tudod megcsinálni. Kerüld az olyan piát amin nem érződik az alkohol(pezsgő, cider) mivel ezt úgy fogod inni mint az üdítőt és nagyot fog ütni... A töményt hanyagold, persze ha szereted az ízét akkor max 2-3...
2015. nov. 15. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!