Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meggybor. Hogyan tovább? (FONTOS)

Meggybor. Hogyan tovább? (FONTOS)

Figyelt kérdés
2 napig állni hagytam a kimagozott meggyet egy zárt,magas falú műanyag edényben azután lepréseltem és lett 6 liter tiszta meggylevem amit 4 liter vízzel(nem tiszta víz volt átmostam benne a kipréselt meggyet) és benne 3 kg cukrot oldottam fel és hozzá öntöttem az említett 6 liter tiszta meggyléhez ezután demizsonba tettem és tettem rá kotyogót és most 7.napja van a demizsonba kotyogóval és most még 4 liter vizet kellene hozzáönteni(papír forma szerint) amibe még 3 kg cukrot oldok fel. Ez így jó vagy már elrontottam? Megkóstoltam és édes már így is, sajnos bor fokolóm nincs és így nem tudom,hogy hány fokos? Ki forrja magát még és nem lesz túl édes?
2014. júl. 3. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, persze, hogy forrni fog még. Sőt...
2014. júl. 3. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Enting ***** válasza:
Ha nagyon édes, akkor lehet, hogy nem is erjed... biztos vagy abban, hogy beindult az erjedés?
2014. júl. 4. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Szereztem bor fokolót megnéztem 22.5 fokos.
2014. júl. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!