Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meggybor készítése hogyan?

Meggybor készítése hogyan?

Figyelt kérdés
Ott tartok,hogy kimagoztam a meggyet összetörtem és egy magas falú zárható edénybe raktam rákerestem de sajnos ahány oldal annyiféle verzió.Hogyan tovább már is öntsem fel a cukros sziruppal vagy majd csak 2 nap múlva préselés után?
2014. jún. 23. 12:50
 1/2 anonim válasza:

Ki nyomod, hogy csak a leve maradjon és a következő képpen csinlod a dolgokat:


Sima megy léhez:

0.75KG cukor/liter

2liter víz/liter


Ha ezeket beleraktad, összekevered, és 21 - 23 fok között legyen. Ne fölötte, ne alatta!

2014. jún. 23. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Két napig hagyd a saját levén kb 20-25 C-fokon, hogy kioldódjanak a savak és a festékanyagok.

Utána öntsd fel, de ne zárd le az edényt.

Mennyi meggyed van? Írok még szívesen ha gondolod, 15 éve készítem és még nem volt rá panasz.

2014. jún. 23. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!