Meggybor készítése hogyan?
Figyelt kérdés
Ott tartok,hogy kimagoztam a meggyet összetörtem és egy magas falú zárható edénybe raktam rákerestem de sajnos ahány oldal annyiféle verzió.Hogyan tovább már is öntsem fel a cukros sziruppal vagy majd csak 2 nap múlva préselés után?2014. jún. 23. 12:50
1/2 anonim válasza:
Ki nyomod, hogy csak a leve maradjon és a következő képpen csinlod a dolgokat:
Sima megy léhez:
0.75KG cukor/liter
2liter víz/liter
Ha ezeket beleraktad, összekevered, és 21 - 23 fok között legyen. Ne fölötte, ne alatta!
2/2 anonim válasza:
Két napig hagyd a saját levén kb 20-25 C-fokon, hogy kioldódjanak a savak és a festékanyagok.
Utána öntsd fel, de ne zárd le az edényt.
Mennyi meggyed van? Írok még szívesen ha gondolod, 15 éve készítem és még nem volt rá panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!