Vodka vagy sör? Bővebben tovább. Mit válasszak a lentiek alapján?
Figyelt kérdés
Fél liter 40%-os vodka 1500-ért, vagy ugyanennyiért 4 liter 7%-os sör?
Melyikben van több alkohol?
A vodka előnye hogy nem érződik az emberen és utána kevésbé van utóhatása, mint ugyanannyi alkoholtartalmú sörnek.
2014. márc. 18. 08:20
2/9 anonim válasza:
A sörben van több alkohol, és tovább is fog tartani, mint a vodka.
3/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen sör.
Nagyjából úgy egyforma.
De inkább ne igyál, ha már most sem tudod ezt kiszámolni.
4/9 anonim válasza:
Tehát, ha a négy liter sörből eltávolítanád az egyéb anyagot úgy, hogy csak fél liter legye, de az összes alkohol megmaradjon, akkor 56%-os lenne a 40%-os pálinkával szemben. A sörben nagyobb hígításban kevésbé hat, illetve lassabban szívódik fel, tovább tart. (Ennek ellenére én a házi pálinkát szeretem.)
5/9 anonim válasza:
Tényleg! Hanyadikba jársz? A fél liter pálinkában kettő deci tiszta szesz van, a négy liter sörben majdnem három deci (2.8 dl) szesz van!
6/9 anonim válasza:
Csuma részeg meg akkor leszel, ha kettőt összeöntöd!
7/9 anonim válasza:
Az attól függ mire kell.Én pl. a sört választanám mert a vodka hamar elfogyna, míg 4 liter sörrel el lehet lenni jóval tovább.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Arra kell, hogy a következő 1 hét folyamán kb. fokozatosan elfogyjon. Nem berúgni akarok ettől a mennyiségtől egyszerre, hanem kb. 6-7 nap alatt elfogyasztani.
2014. márc. 18. 10:46
9/9 anonim válasza:
Akkor a sört javaslom, hogy naponta meg tudj inni egyet. Hét végé egyszer kettőt. Akkor is ez lenne a célszerű, ha a sörben lenne kevesebb alkohol és szereted a sört, de több van benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!