Áprilisban lesz 1 éves a lányom, milyen cipőt vegyek majd neki? Milyen szempontok alapján válasszak? Mikortól kell egyáltalán?
Én az Elefanten cipőket javaslom.Nekem abban tanult meg a kisfiam járni.
Én akkor vettem a fiamnak cipőt, ami szandál volt, mert nyáron volt, mikor már lépkedett a lakásban párat.
Elephantent vettem én is a Deichmannban.
Milyen szempotok?
Jól hajló talp, némelyik olyan brutál kemény.....
a sarkánál legyen megerősítés, szóval ne olyan plötty vászon. fogja a bokáját.
Ne legyen benne semmi extra pl lúdtalp ilyesmi betét, nincs még szüksége rá.
Ha lehet bőr a legjobb.
Ne vegyél jóval nagyobbat, de készülj, hogy 2-3 hét után vehetsz másikat :)
utolsó vagyok
A kocsicipő jó a babakocsiba, ha még nem rakod le lépkedni, de ha már lépked az utcán, akkor kell normális cipő.
Amíg nem lépeget, addig semmilyet. Utána puhatalpút, ezt a bőr "papucs-szerűt", olyan mintha mezítláb lenne, de a talpát mégis védi a kavicsoktól, és nem is csúszik pl parkettán.
ha sokat megy majd természetellenesen sima, kemény felületen (aszfalt, beton, járólap), akkor kell a rendes cipő alakú cipő, de olyan aminek szintén puha a talpa. Ha egy kézzel simán meg tudod úgy hajlítani, hogy az orra és a sarka majdnem összeér, az a jó.
Lehet hogy csak 14-15 hónaposan indul el, addig felesleges megvenni a cipőt, ilyenkor 1-2 hónap alatt is simán nő egy -egy számot a lábuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!