Mi alapján válasszak szabadon választható tantárgyat?
Megnézed a tárgy honlapját (ha van), követelményeket, egyéb tantárgyi infókat. Ha még mindig totál homály, de érdekel, akkor bemész az első órára és meghallgatod a félév menetét. Ha még ekkor sem tudod eldönteni, megkérdezed az oktatót. Ha valaki, hát ő tud válaszolni.
Amennyiben ez nem lehetséges, mert utólagos tárgyleadásra nincs lehetőség, még az első óra előtt írsz az oktatónak a kérdésben, ha tudod, hogy nem szokott válaszolni (mert mondjuk hallottad hírét), akkor megkeresed az egyetemen. Már ha elérhető.
Bátraké a szerencse alapon meg ha tetszik a kurzus neve, felveszed, végigülöd, leteszed a vizsgát. :) (Egy ismerős ezt csinálta, első félévben egy ötödéves tárgyat túlélt. A tanár a vizsgán végül nem buktatta meg.)
Akkor óralátogatásokat fogok tenni a jövő héten. Igazából erre gondoltam én is, csak meg akartam volna tudni még a szorgalmi időszak előtt, hogy mikre fogok járni, de hát így is jó.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!