Mi a kedvenc tantárgyatok? Melyik tantárgyat nem szerettétek?
általános-közép suliban a matekot szerettem nagyon, mert mondjuk ment is, meg az angolt (ott meg ált jó tanáraim voltak)
amit akkor nem szerettem az a német (nem ment egyszerűen), és a nyelvtan; meg ének-zene, de azért, mert úgy eröltetténk ránk, hogy már fájt... 4 oldalas 45 perces témazárók, ismerd fel a kottából a verset, mikor gimnáziumba jártam...
egyetemen is maradt a matek kedvenc, legjobban utált pedig a joggal kapcsolatos tárgyak :)
ja és 21/F
Nekem is a matek meg az angol a kedvenc, de én a németet is szeretem, meg még a töri is elmegy. A fizika érdekes, csak nem igazán szeretek leülni hozzá tanulni :D A magyar a legrosszabb, utána a kémia és a föcit meg a bioszt sem igazán csípem, a közgazdaságtan meg rettentően unalmas :D
17/L
kedvenc: angol (mert régóta tanulom és már könnyű), földrajz (simán érdekelnek az országok, de ennek ellenére csak 4-esre állok belőle) , rajz (mert szeretek rajzolni)
nem szeretem: magyar (idén kb 20 kötelező, plusz utálok fogalmazást írni és nem értek egyet a verselemzésekkel sokszor) ének (nem értem) latin (no comment. teljesen felesleges, mert folyékonyan úgysem tudjuk majd beszélni, helyette egy élő nyelvvel többre mennék)
14L
Szia.A kémiát szeretem,érdekel,a fizikát értem,és végül is szeretem,bioszt szeretem,de lassan tanulom.Utálom a nyelvtant,az irodalmat,az infót és a föcit.
15/L 9.osztály
Szeretem: biosz, kémia, fizika
nem szeretem: irodalom (főként verselemzéseket nem), nyelvtan(nem értem), matek(nekem túl gyors a tempó)
Semleges: föci
Fiú
Szeretem: töri (mert jó vagyok belőle)
nyelvtan ( mert jó tanárunk van
éss értem
Utálom: fizika (mert nem értem és nem érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!