Mi a véleményetek az ásványkövekről? Tényleg jó hatással van a szervezetre? Mi alapján válasszak?
A lelki harmóniára jó hatással lehet, ha látványuktól jobb hangulatod lesz.
Én elég racionális típus vagyok, de a világító sólámpa fénye az én hangulatomra is jó hatással van, romantikázáshoz is ideális, illő olajas mécsessel, illőolajas masszázzsal kiegészítve.
Nem-nem-nem-NEM! Mint már elmondtam, semmi, azaz semmi hatásuk nincsen. Elhiszem, hogy szépek, három karkötőért nagyon jó ár. Mint már elmondtam ebben a kérdésben: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5474.. , ez az egész dolog kitaláció!
14/L
Kedves 3. válaszadó!
Megkérdezhetem, hogy egészen biztos vagy-e benne, hogy 14 évesen rendelkezel azzal a tudással és/vagy gyakorlati tapasztalattal ebben a témában, hogy ilyen magabiztossággal állást foglalj ebben a kérdésben?
Igen, egészen biztos vagyok benne. Persze te nem tudhatod, de az ásványaim száma 70 és 80 közé tehetők - nem számolva a kőzeteket és a fosszilíákat . Minden egyes ásványnak utánaolvasok. 7 éve gyűjtök ásványokat, és egyszer sem tapasztaltam, hogy bármilyen hatással lettek volna a szervezetemre. Márpedig, ennyi ásvánnyal nem is betegethednék le, nem?
14/L
1. nem tudom miért jó olyan témában hülyeségeket írni, amiben egyes embereknek semmi véleményük, hozzáértésük és tapasztalatuk sincs, hülyülni lehet menni a szerelem/szex kategóriába, ott több az idióta mint ebben a témában...
2. #3 az hogy 14 évesen nem tapasztaltál semmilyen hatást, az annak tudható be, hogy rosszul állsz neki a dolgoknak. Nem egy könyv írja le, hogy a gyógyszeres kezelést, és az orvosi ellátást semmilyen ásvány nem helyettesíti. Elég naiv hozzáállás az, ha azt hiszed azért mert a nyakadba teszel egy howlit medált, 2 nap múlva mínusz 10 kilóval ébredsz fel...Nem, ezek a kövek a gyógyulás útjában segítenek, nem a közvetlen problémát oldják meg, hanem a rezgéseikkel javíthatják az állapotodat, és mentálisan is hozzájárulnak hogy a közérzeted változzon. Attól hogy kiteszed a polcodra az ásványt, ne is várj semmit. De még ha próbáltad is egy adott problémára használni, lehet hogy elsiklottál a hatása felett, hisz nem úgy hat mint egy gyógyszer.Nekem használt egy csomó ásvány. De azt kell hogy mondjam kedves #3, a hülyeségre nem hat egy ásvány sem. Ezt a kor javítja ....vagy nem.
A racionális gondolkodás hülyeség? Na ezzel most újjat mondtál.
Na akkor kérdezek valamit.
Pszcihológiai vagy fizikai gyógyulás?
Kb. két-három évig hittem ebben a baromságban.
Amikor elvesztettem egyik közeli rokonomat, mindent kipróbáltunk, én hittem benne, hogy hatnak, de nem.
Kb. ugyanebben az időben derült ki egy kisebb fejlődési rendellenességem. Szörnyen fájt. Használtak az ásványok? Nem.
Csak annyit mondanék, hogyha én hülye vagyok, te mi vagy? Én is tapasztalatból beszélek, és jó lenne, ha az emberek felfognák, hogy a fiatalság és a tapasztalat nem zárja ki egymást. Nem, nem mondom azt, hogy bölcs lennék, még kislány vagyok, de tapasztalt kislány!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!