Oneness kérdése:
Van egy 1986-os 6 puttonyos Tokaji aszúm, Szabó Dániel sárospataki pincéjéből. Nem volt különlegesen tárolva, fektetve volt és elég sok lerakódás van benne, de nem penészes. Fogyasztható ez még és lehet-e még tovább tárolni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 08:55
1/2 anonim válasza:
Felesleges ilyen sokáig tartogatni.
Ha még iható, idd meg minél hamarabb. Pár évnél többet nem érdemes tartogatni (max. 5-10 év).
2/2 anonim válasza:
Szerintem még jó. Próbáld megkóstolni - pohárbaöntéskor az üledék maradjon az üvegbe. Nekem nincs ilyen gondom, mert évtizedekig nem tároltam volna tokajit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!