Kaptam ajándékba 2 üveg Vodkát, egy Absolut nevűt, és egy Royal nevűt. Szerintetek melyiket adjam tovább ajándékba és melyiket igyam meg? (A szrabbat akarom ajándékba adni) Gondolom a Royal a jobb mert az kirájit jelent.
"Gondolom a Royal a jobb mert az kirájit jelent."
Bele se merek gondolni, hogy lehet, hogy egyesek ilyen logika alapján vásárolnak a boltokban. :)
Egyébként az Absolut az egész tűrhető, a Royal meg egy alsókategóriás gagyi - azt ajándékba adni szerintem kínos, én furán néznék arra, aki azt akarná nekem ajándékozni - olyan, mint ha sörből Kőbányai világost vagy borból valami 300 forintos rettenetet adna valaki.
A svéd Absolut vodkának nagyobb a presztízse, majdnem kétszer annyiba kerül mint a magyar Royal, de az utóbbi is tisztességesen elkészített vodka.
A jó vodkát a tisztaságával reklámozzák, nem a finom ízével, mert jó vodka az alkoholon kívül íz semleges (ezért jó mindenféle koktélhoz, gyümölcsléhez, ami ízt ad neki).
Na te is nagyon kulturált lehetsz. :D Vagy nagyon részeg.
Egyébként, egyet értek az előttem szólókkal. Viszont nem adnám tovább a Royalt senkinek, én az ilyen Royal vodkával takarítani szoktam, legalábbis azokat a foltokat amiket old az alkohol. Emlékszem mikor egy svájci rokonunk jött hozzánk , aki igencsak szereti a vodkát, és a feleségem vett egy ilyet, hogy majd ezzel kínáljuk meg. Na most én inkább eltettem az italos szekrény közeléből nehogy meglássa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!