A Royal Canin vagy a Sanabelle a jobb macskakaja?
Szoktam venni Royal Canin Kitten-t vagy Sanabelle Kitten-t, de igazából sok másfajtát is, nincs valami lista hogy melyik a legjobb, melyik a második helyezett, stb?
A macskám nem eszi meg a nedves kaját, meg a sima húst sem, semmit a tápon kívül szinte, szóval abból jó fajtát szeretnék neki, de megfizethető is legyen azért.
Nincs lista,nem is lesz.Mivel egyik macska sem egyforma.Van amelyiknek jó az egyik,a másiknak attól megy a hasa pl.
Ki kell tapasztalni,a tiednek mi a jó.Mitől a legszebb,mitől jó a széklete,nem hullik a szőre annyira,szép selymes stb.
A Royalban sok a gabona,amire egyébként szüksége sincs,de mégis azzal van tele.
Én a helyedben olyan tápot keresnék,aminek a lehető legmagasabb a hústartalma és gabonamentes.És a pénztárcádnak is megfelel.
A Sanabelle-t nem ismerem,de elolvastam az összetevőket,szerintem iszonyat drága a beltartalomhoz képest.
Én Brit Sterilised táppal etetek 8 kg 6500 ft (netről rendelve 7500 ft).
Eggyel jobbnak mondják a BritCare-t,de ezekben van gabona.
Gabonamentes az Orijen,a Fish4Cats,Feline caviar,Acana, és a Happy Cat egyes termékei.Ezek mind gyártanak gabonamentes tápokat,érdemes szétnézni és válogatni,melyik éri meg neked a legjobban.
Én mindig a legnagyobb kiszerelésben veszem a tápot,mert úgy a legolcsóbb és nagyon sokáig elég.A 8 kg-os zsák 6 hónapi elég egy cicára.
A Royal Canin drága igaz, de nagyon jó vitaminhiányos macskáknál az állatorvosok mindig ezt az eledelt ajánlják.
Jó még a Felix bár azt nem irtad..
A felix nem jó, 4% hús van benne,meg millió gabona.
A Royal-t meg csak az az állatorvos ajánlgatja,amelyik azzal van szerződésben...amelyik másikkal,az azt ajánlgatja.
Így működik ez.
Nálunk a doki Royallal kezdett,az volt az isten,azt adta mindenkinek,jó pénzért persze.
Utána Royallal felbontotta a szerződést,helyette szerződött a Hill's-szel,most már az a táp az atyaúristen :D
Mellesleg mindkettő tele van gabonával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!