Melyik vodka a jobb? A Royal vagy az Alaszka?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 13:05
1/10 anonim válasza:
Ha ebből a kettőből kell választani.. talán Royal .
Egyébként a Sztolicsnaja. VAgy Finlandia.
2/10 anonim válasza:
A kettőből a Royal, de én az Absolut-ra esküszöm. :)
3/10 anonim válasza:
Fúj! Az Alaszkát meg ne vedd! Én egyszer rászántam magam, mert olcsó volt, és azóta is emlegetem, olyan rossz volt!
4/10 A kérdező kommentje:
13:26 Én is csak azért vettem meg(alaszka),mert nem volt más.Tulajdonképpen buliba szántam,de érdekes,hogy árban felülmúlja a többit.
2010. ápr. 16. 13:32
6/10 anonim válasza:
Drága volt az Alaszka vodka? Érdekes...
Már vagy öt-hat éve történt, hogy alig volt pénzünk, de töményet akartunk inni, és az Alaszka vodka volt a Tesco gazdaságos után a legolcsóbb. Nem akartunk TG-t, ezért vettük meg, de egy életre szóló élmény volt.(Nem pozitiv.)
7/10 anonim válasza:
Royal ugyanolyan rossz, mint az Alaszka tulajdonképpen.
9/10 anonim válasza:
Az összes vodka szar ha nagyon muszáj akkor smirnoff
10/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a Vodkák alapvetően nem jók, mert az alkoholon túl nincs ízük. Arra jók, hogy valamivel összekeverd. Ezért jók az Alaska-Kalinka-Royal árkategóriájú vodkák, mert már nem azok a kotyvasztott szarok amelyeknek már mellékhatásaik is lehetnek, mint a tesco-s vagy a spar-os, esetleg a kracár meg a vodka ízű szeszes italok, viszont nem is olyan drágák mint a minőségi vodkák, pl. Finlandia. A drága vodkáknak sincs jó ízük, az ízt az ember maga keveri bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!