Miért jobb a boros kóla mint a sima bor?
Van aki nem szereti a bort, de csak arra van pénze. A tömény (azonos minőségben) drága a borhoz képest. Arról nem beszélve, hogy az olcsó vörösbor általában elég búbánatos ízű, amin a kóla sokat segít, még ha finommá nem is teszi.
Ha nem lenne pénzem és vedelni akarnék a haverokkal, én is boroskóláznék. Adott összegért szerintem verhetetlen az ihatósága, főleg ha nem szeretem az olcsó sört.
Én nagyon szeretem a jó bort, de mivel az alkoholt nem bírom, szomjoltásra nem jó.
Tehát egy ünnepi vacsoránál megiszom egy pohár bort, az rendben van, de egy buliban a harmadik pohár után egyszerre járni sem tudnék. Felhigítva viszont (1:2 bor:kóla) kevesebb alkoholt fogyasztok, mégis megvan benne a bor íze. No meg ha rossz a bor, akkor is jó ez a megoldás, mert a kólában lévő cukor elviselhetőbbé teszi.
Finom borból nem is szoktam boroskólát csinálni, hanem csak fröccsöt, az üdítőbb is, és megmarad benne a tiszta bor íze, csak enyhébben.
300Ft-os bor:magában rossz.
100Ft-os kóla:szintén
Együtt viszont király:D
Belga Boros c számából hadd idézzek pár sort: "botrány,hogy nem tér ki a Btk. arra, hogy emberiség elleni bűntett a vbk!
25 fölött kólát a borba nem rak már senki, maximum az orrba"
Aki normális borba kólát rak, igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!