Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy tovább bírjam a szexet? 18/F
Figyelt kérdés
én kb 2-3 percet birok, igaz hogy a barátnőmmel 2 hete kezdtünk el szexelni, tehát még "kezdő vagyok"
már akkor majdnem elizgulok amikor izgatjuk egymást, de amikor behatolok akkor 2-3 perc alatt elmegyek
Mit csináljak hogy tovább bírjam?
18/F
köszi előre is!:))
2015. okt. 3. 18:46
1/3 anonim válasza:
Aktus előtt még akár az előjáték közben nyugodtan élvezz el. Aztán amíg kicsit izgatod a barátnődet, addig újra merevedésed lehet és tovább bírhatod a szexet. Lazíts közben, ne stresszelj rá a dologra. Sok kezdő srác van hasonló helyzetben.
2/3 anonim válasza:
Én is ezt javasolnám. Beszéld meg a barátnőddel, hogy gondolkozzatok eleve két menetben. Ne tartsd vissza, élvezz az elején, azután mondd neki, hogy engedje, hogy most egy kicsit csak te kényeztesd őt. Miközben simogatod és csókolgatod, úgyis hamar újratöltesz.
Idővel pedig úgyis lesz annyi rutinod, hogy tovább fogod bírni elsőre is.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2015. okt. 3. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!