Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy tovabb birjam?
- Ha elkezditek, elsőre ne legyen szex, csak elégítsétek ki egymást kézzel-szájjal. Utána második-harmadik alkalommal már kevésbé gyorsan mész el. Ez a tanács persze csak akkor használható, hogyha bírjátok és van akkora szexuális étvágyatok, hogy egy nap többször is szexeljetek :)
- Elégítsd ki a barátnődet szex előtt-után! De inkább előtte :) Az a baj a korai elélvezéssel leginkább, hogy a lánynak egy-két perc alatt szinte épphogy elkezd jó lenni a dolog, nem lehet ennyi idő alatt elélvezni. Ne hagyd őt kielégítetlenül, mert akkor számára egy idő után csalódás lesz a szex!
- Használjatok vastag óvszert, ami tompít valamennyit az ingereken, így tovább fogod bírni!
- Ha elkezditek, hagyjatok szüneteket, ne csináljátok végig, amíg el nem mész. Néhány mozdulat után vedd ki a farkad belőle, izgasd őt kézzel-szájjal, és utána tedd csak vissza. Azaz húzd el a te elélvezésedet a lehető legtovább, miközben neki is örömet szerzel :)
2 perc tényleg elég kevés...
- tereld el a gondolataidat, mielőtt elmennél
- ne feszíts rá
- lassíts, ha szükséges állj meg (ilyenkor pl csók, nyak puszilgatás)
- vaginális behatolás előtt, mondjuk orálisan elégítsen ki a barátnőd, vagy verd ki órákkal előtte
- lidocain-os gumit is szoktak használni, nekem ezzel nincs tapasztalatom
22F
igen volt ugy hogy elobb kivertem es ugy tovabb tartott, jo volt, de ez nem akarom hogy mindig igy legyen azert jottem ide ezzel a kerdessel
ps: bocsi a helyesirasert
hát gyakorlás a tudás anyja...
én pl simán bírom 30-60 percig is, viszont van egy hátránya...én ha akarnék akkor se tudnék 2 perc alatt elmenni...szóval te tudod időhöz szabni a dolgot :) 5 perces menetek ha csak annyi fér bele, vagy félórás, vagy több ha épp annyi az igény :)
csak meg kell tanulnod elhúzni! több megoldás közül nem mind fog működni, de ami működik azt használd!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!