Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy tovabb birjam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tovabb birjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!! Nemudom ha volt e valaki ebben az en hejzetemben de ha valaki megtud dobni par tanacsal azt nagyon megkoszonnem. Az a helyzet hogy nem birom sokat az agyban a baratnommel ami az olyan 2 perc...ha valaki tudja hogy mi lehet ennek az oka vagy hogy oldhato meg kerem segitsen. Elore is koszonom!!!

2015. dec. 17. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

- Ha elkezditek, elsőre ne legyen szex, csak elégítsétek ki egymást kézzel-szájjal. Utána második-harmadik alkalommal már kevésbé gyorsan mész el. Ez a tanács persze csak akkor használható, hogyha bírjátok és van akkora szexuális étvágyatok, hogy egy nap többször is szexeljetek :)

- Elégítsd ki a barátnődet szex előtt-után! De inkább előtte :) Az a baj a korai elélvezéssel leginkább, hogy a lánynak egy-két perc alatt szinte épphogy elkezd jó lenni a dolog, nem lehet ennyi idő alatt elélvezni. Ne hagyd őt kielégítetlenül, mert akkor számára egy idő után csalódás lesz a szex!

- Használjatok vastag óvszert, ami tompít valamennyit az ingereken, így tovább fogod bírni!

- Ha elkezditek, hagyjatok szüneteket, ne csináljátok végig, amíg el nem mész. Néhány mozdulat után vedd ki a farkad belőle, izgasd őt kézzel-szájjal, és utána tedd csak vissza. Azaz húzd el a te elélvezésedet a lehető legtovább, miközben neki is örömet szerzel :)

2015. dec. 17. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

2 perc tényleg elég kevés...

- tereld el a gondolataidat, mielőtt elmennél

- ne feszíts rá

- lassíts, ha szükséges állj meg (ilyenkor pl csók, nyak puszilgatás)

- vaginális behatolás előtt, mondjuk orálisan elégítsen ki a barátnőd, vagy verd ki órákkal előtte

- lidocain-os gumit is szoktak használni, nekem ezzel nincs tapasztalatom

22F

2015. dec. 17. 11:31
 3/4 A kérdező kommentje:

igen volt ugy hogy elobb kivertem es ugy tovabb tartott, jo volt, de ez nem akarom hogy mindig igy legyen azert jottem ide ezzel a kerdessel

ps: bocsi a helyesirasert

2015. dec. 17. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

hát gyakorlás a tudás anyja...

én pl simán bírom 30-60 percig is, viszont van egy hátránya...én ha akarnék akkor se tudnék 2 perc alatt elmenni...szóval te tudod időhöz szabni a dolgot :) 5 perces menetek ha csak annyi fér bele, vagy félórás, vagy több ha épp annyi az igény :)

csak meg kell tanulnod elhúzni! több megoldás közül nem mind fog működni, de ami működik azt használd!

22F

2015. dec. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!