Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma csajok ezt ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma csajok ezt ti hogyan tapasztaltátok?

Figyelt kérdés

Szerintem jobban smárolnak, gyönyörű izgató a sötét puni ajkuk és bimbójuk meg bimbóudvarjuk. Roma csajoknak mi a tapasztalata, hogy sok pasi bukik rájuk?Hogyha kis fazon vagy teljes egészében megvan akkor sokkal dúsabb és göndör a puniszőr is,stb.(gondolom mondták nektek)

Tapasztaltátok, hogy könnyen felbírtok szedni egy pasit? Úgy tapasztaltam ezerszer jobb a szex roma csajjal!

2015. dec. 14. 01:36
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

#41: Nem vitatkoztunk, a vitához ugyanis észérvek kellenek, de te mindkettőnek híján vagy (észnek és érvnek is). A rasszista jelzőt pedig ismét kategorikusan visszautasítom, mert attól, hogy szajkózod, még nem vagyok az.

Kérdező: Annak ellenére, hogy felszólítottál minket, hogy ne térjünk el a témától, különben jelenteni fogod, te továbbra is ugyanúgy eltérsz tőle:

"Az egyik akit ismertem szintén diplomás volt, mint én tehát nem épp mind 8általánosos..."

Ennek speciel mi köze van a roma lányok szexualitásához? Szerintem semmi. Meg az előző hozzászólásodnak sem, de abból már inkább ki sem ragadok semmit...

2015. dec. 15. 16:57
 42/45 anonim ***** válasza:

31#

Mi köze a százaléknak a regisztrálás időpontjához?

Na mindegy, nem mondom azt, hogy fogalmad sincs a százalékszámításról, mert te még azt is rasszizmusnak állítanád be.

2015. dec. 15. 17:39
 43/45 A kérdező kommentje:

Na akkor megvédem ,mert mikor regisztraltam nekem is lentrol indult.

Ez pedig ugy lehet ha az elso par iras olyan volt ami sorban minuszos.

Irsz elsonek 10minuszost majd 100 plusszost es ugrik felfele.

Ez pedig nem rasszizmus.

2015. dec. 15. 18:46
 44/45 anonim ***** válasza:
nos au elejen megjegyeztem " kivancsi leszek itt a kommentekre" hat ezert. nem hagytatok hogy csalodjam. igen egy roma kerdes es mar ki is bukik minden. ember bantja az embert. miquel baratomnak teljesen igaza van nem vagyunk mi romak sem egyformak. kulonbozo kulturank van es szokasaink is kulonboznek. viszont tenyleg nem oregszunk olyan gyorsan. aki apolja magat csinos es fiatalos tud maradni. nos a vegere csak annyit szomoru vagyok de nagyon:((((((
2015. dec. 16. 07:02
 45/45 anonim ***** válasza:
orulok a vegeredmenynek es hogy teljes mertekben valaszoljak a kerdesedre nem nem konnyebb ismerkedni sot nehezebb sz.tem. sok pasi csak jatszik es azt hiszi hogy azert mert sotet a borunk megveheti a szexet. persze van kivetel de ok nem akarnak tolunk ( normalisabbaktol) semmit. igen azert vannak vegyes parok en is ismerek egy joparat es nem csak a joszex tartja ossze oket hanem az igaz szeretet. az en parom sem roma es bar volt egy par rossz huzasa de megsem tudom ot megcsalni miert? haaaat ez nagy nagy titok!!!!
2015. dec. 17. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!