Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma csajok ezt ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma csajok ezt ti hogyan tapasztaltátok?

Figyelt kérdés

Szerintem jobban smárolnak, gyönyörű izgató a sötét puni ajkuk és bimbójuk meg bimbóudvarjuk. Roma csajoknak mi a tapasztalata, hogy sok pasi bukik rájuk?Hogyha kis fazon vagy teljes egészében megvan akkor sokkal dúsabb és göndör a puniszőr is,stb.(gondolom mondták nektek)

Tapasztaltátok, hogy könnyen felbírtok szedni egy pasit? Úgy tapasztaltam ezerszer jobb a szex roma csajjal!

2015. dec. 14. 01:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak cigánylányokkal, például a legutóbbi (egy duci roma lány) volt az, aki a legprofibban cumizott, mondjuk én tanítgattam, és csodásan sikerült! :) Előtte két gazellatestű volt, eszméletlen jó volt velük a szex!
2015. dec. 14. 10:16
 12/45 anonim ***** válasza:
Nállam feleségként ha majd ott tartok, csak roma lány jöhet szóba! 22/F Romungróf
2015. dec. 14. 10:35
 13/45 anonim ***** válasza:
18%

Ezzel azt akarom mondani hogy a cigányok végzik a piszkos munkát vagyis pl. a utcaseprők a 70% a cigány meg ilyesmi

egy magyar nem fog elmenni mások mocskát takarítani Ők művelik a földeket vidéken Mamámmal az élen hogy a városokban frissen egészségesen vegyék meg ezt sem fogja megtenni a magyar mert piszkos sáros lesz a keze és még sok dolgot mondhatnák de persze nem mindenkire tartozik ez csak a 90% ékára

2015. dec. 14. 11:25
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem, persze. A magyar inkább elmegy külföldre, hogy az angolok, németek, osztrákok mocskát takarítsa. :)
2015. dec. 14. 11:27
 15/45 anonim ***** válasza:
Kinyalni viszont nem szabad őket mert az etnikai tisztogatás!
2015. dec. 14. 11:48
 16/45 anonim ***** válasza:

nos kertetek egy paran hogy soroljam tessek:

mert ugy alitjak be oket hogy a

vilag szemetei. igen vannak koztuk

mocskosak aljasak mint minden

ember kozt de oket sem kene

egykalap ala venni. azt hiszik a padik

a roma csajok mind ri...k. de

megsem fordul a fejukben hogy ok is

emberek ez altal kulonboznek

egymastol. ha olyan csajt fog ki elete

vegeig kitarto huseges szereto

feleseg tud lenni egy roma csaj. es

igen az agyban is odaado es szeretet

teljes es barmit bevallal a parja

kedveert. sz.ted a ku..k miert

lesznek azok? mert egy mocskos

pasasba szeret bele aki kiviszi az

utcara. johetsz a sok rablassal

betoressel igen ebben is igazad van

de ok is az alja.

2015. dec. 14. 11:51
 17/45 anonim ***** válasza:
Egyet értek amúgy Jeliskával valemilyen szinten, bár nekem még nem volt roma barátnőm de csak mert így alakult, nem azért mert rasszista lennék.
2015. dec. 14. 11:58
 18/45 anonim ***** válasza:
30%

Valakinaek fájt az igazság, mert törölték az első kommentemet.

1. Magyarul cigány, nem roma. A roma embert jelent, tehát szerintük aki nem roma, az nem ember. Elég undorító hozzáállás.

2. A legtöbbjük úgy él, mint az állatok, akik nem azoknak a családja él úgy. Kb 1000000-ból egy az, akivel minden rendben van.

3. A legtöbb cigány lánynak nem szép az arca.

4. Nekem a fehér bőr tetszik.

2015. dec. 14. 13:19
 19/45 A kérdező kommentje:
Amint látom nem igazán van itt cigány csaj csak unatkozo trollok :-(
2015. dec. 14. 17:57
 20/45 anonim ***** válasza:
75%

nos kedves kerdezo igen is van itt cigany/ rpma csaj en az vagyok es felvallalom

nem nevtelenul nevvel. nem szegyelem hogy annak szulettem teszek ra mit mondanak ram a lenyeg az aki ismer tisztel es becsul engem.( van koztuk orvos,tanar,komolyzenesz,targoncas,epitoipari munkas stb). es igen ha nem borotvaljuk a puncik suru gondor fekete szorunk van. a mellbimbonk hatalmas sotet ahogy a bimbo udvar is. es azert mas a mi szeretkezesunk mert mi nem jatszuk meg az elvezetet hanem szenvedelyesen szeretkezunk!!! johetnek a megalazo kommentek,privik!!!! :)))))))

2015. dec. 14. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!