Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma csajok ezt ti hogyan tapasztaltátok?
Szerintem jobban smárolnak, gyönyörű izgató a sötét puni ajkuk és bimbójuk meg bimbóudvarjuk. Roma csajoknak mi a tapasztalata, hogy sok pasi bukik rájuk?Hogyha kis fazon vagy teljes egészében megvan akkor sokkal dúsabb és göndör a puniszőr is,stb.(gondolom mondták nektek)
Tapasztaltátok, hogy könnyen felbírtok szedni egy pasit? Úgy tapasztaltam ezerszer jobb a szex roma csajjal!
Ezzel azt akarom mondani hogy a cigányok végzik a piszkos munkát vagyis pl. a utcaseprők a 70% a cigány meg ilyesmi
egy magyar nem fog elmenni mások mocskát takarítani Ők művelik a földeket vidéken Mamámmal az élen hogy a városokban frissen egészségesen vegyék meg ezt sem fogja megtenni a magyar mert piszkos sáros lesz a keze és még sok dolgot mondhatnák de persze nem mindenkire tartozik ez csak a 90% ékára
nos kertetek egy paran hogy soroljam tessek:
mert ugy alitjak be oket hogy a
vilag szemetei. igen vannak koztuk
mocskosak aljasak mint minden
ember kozt de oket sem kene
egykalap ala venni. azt hiszik a padik
a roma csajok mind ri...k. de
megsem fordul a fejukben hogy ok is
emberek ez altal kulonboznek
egymastol. ha olyan csajt fog ki elete
vegeig kitarto huseges szereto
feleseg tud lenni egy roma csaj. es
igen az agyban is odaado es szeretet
teljes es barmit bevallal a parja
kedveert. sz.ted a ku..k miert
lesznek azok? mert egy mocskos
pasasba szeret bele aki kiviszi az
utcara. johetsz a sok rablassal
betoressel igen ebben is igazad van
de ok is az alja.
Valakinaek fájt az igazság, mert törölték az első kommentemet.
1. Magyarul cigány, nem roma. A roma embert jelent, tehát szerintük aki nem roma, az nem ember. Elég undorító hozzáállás.
2. A legtöbbjük úgy él, mint az állatok, akik nem azoknak a családja él úgy. Kb 1000000-ból egy az, akivel minden rendben van.
3. A legtöbb cigány lánynak nem szép az arca.
4. Nekem a fehér bőr tetszik.
nos kedves kerdezo igen is van itt cigany/ rpma csaj en az vagyok es felvallalom
nem nevtelenul nevvel. nem szegyelem hogy annak szulettem teszek ra mit mondanak ram a lenyeg az aki ismer tisztel es becsul engem.( van koztuk orvos,tanar,komolyzenesz,targoncas,epitoipari munkas stb). es igen ha nem borotvaljuk a puncik suru gondor fekete szorunk van. a mellbimbonk hatalmas sotet ahogy a bimbo udvar is. es azert mas a mi szeretkezesunk mert mi nem jatszuk meg az elvezetet hanem szenvedelyesen szeretkezunk!!! johetnek a megalazo kommentek,privik!!!! :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!