Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma csajok ezt ti hogyan tapasztaltátok?
Figyelt kérdés
Szerintem jobban smárolnak, gyönyörű izgató a sötét puni ajkuk és bimbójuk meg bimbóudvarjuk. Roma csajoknak mi a tapasztalata, hogy sok pasi bukik rájuk?Hogyha kis fazon vagy teljes egészében megvan akkor sokkal dúsabb és göndör a puniszőr is,stb.(gondolom mondták nektek)
Tapasztaltátok, hogy könnyen felbírtok szedni egy pasit? Úgy tapasztaltam ezerszer jobb a szex roma csajjal!
Ugye mikor "cigányozunk" arra nagyon ugrotok, de "parasztozni" és "gádzsózni" azt nyugodtan lehet. Mi ez a megkülönböztetés? Mikor lesz már vége a rasszizmusnak? :)
2015. dec. 15. 13:44
32/45 anonim válasza:
magyarok vagyunk mind annyian magyar vagyok az igazolványon a lakcimen a betegkártyán :) szóval mind magyarok vagyunk eszembe jutott ez és azt írtam a paraszt az vagy nem ? akkor meg ? -.- gádzsó meg cigányul van azt jelenti hogy földműves :DD idióta
2015. dec. 15. 13:52
33/45 anonim válasza:
Nem vagyok földműves, nem ez a foglalkozásom. Igen, a magyar nyelvben a "paraszt" kifejezést a földművesekre használták, de már egy jó ideje pejoratív jelzőnek minősül. Többek közt amiatt is, mert a cigányok beépítették a roma szlengbe, hogy legyen nekik is egy degradáló kifejezésük a magyarokra. Az pedig szomorú, hogy a saját nyelvedet nem ismered annyira, hogy tudd: a "gádzsó" azt jelenti: "nem cigány". Eleinte a lovári nyelvjárásban tényleg a gadzsio (gazho) szót a parasztokra, földművesekre használták, de már jó ideje a "nem cigányokat" megkülönböztető, pejoratív jelzőként él a cigány nyelvben, amit jellemzően a magyar férfiakra használnál. Amúgy érdekes... Megfigyelted, hogy a magyar nyelvben nincs olyan kifejezés, ami a "nem magyarokat" minősíti? Nekünk nincs "gádzsónk", vagy "gójunk" (gy.k.: héber), amivel a nem magyar születésű, más népek képviselőit leminősítsük. Mi "embernek" hívjuk őket.
2015. dec. 15. 14:08
34/45 anonim válasza:
Tudod most te nagyon okosnak érzed magad-.- mi értelme volt h ezt is kimesézted ? szerintem semmi leszögeztem hogy én is magyar vagyok meg te is nem? csak annyi különbségel hogy én barna bőrű vagyok te meg fehér bőrű van 1 film NÉZD MEG !!!!!!!!!!!! Az a címe hogy "Gyűlölet a rácsok mögött" hát ha tanulsz belőle valamit ^-^ de egyébként úgy felrúgnálak műholdnak *.*
2015. dec. 15. 14:22
35/45 anonim válasza:
Nem csak annak érzem magam, az is vagyok. Veled ellentétben. Már pusztán azért Brassai-díjat kéne kapnom, hogy megfejtettem ezt az inkoherens szóhalmazt, amit idehánytál. Próbáltam veled normális hangnemben, kulturáltan vitatkozni ez olyan kérdés felett, amiben nem értünk egyet, de ahhoz is primitív vagy, hogy ezt felfogd. Az pedig külön felháborító, hogy engem próbálsz rasszistának beállítani (ami nem vagyok), miközben belőled fröcsög a gyűlölet. Kettőnk közül neked van szükséged tanulásra.
2015. dec. 15. 14:35
36/45 anonim válasza:
Talán azért van az ő népüktől eltérő nemzetiségűekre külön szavuk, mert a történelmük során szinte végig kisebbségben voltak, és szinte mindig üldözték őket? Ez teljesen logikus magyarázat, hisz a magyarnak sosem volt szüksége arra, hogy a más nemzetiségűeket gyűjtőfogalommal illesse, nem? Talán nézz utána, hogy a zsidókat miért kezdték el gyűlölni a középkorban, és ez hogy vezetett el a holokausztig, és akkor jobban megérted ezt a témát. (Nem vagyok zsidó, sem cigány, magyar vagyok a családfakutatás szerint, csak épp próbálok Ember is lenni, nem "csak" magyar. Másrészt a globális felmelegedés nem válogat, cigány, magyar, zsidó, árja mind megsül, kedves buta rasszisták!)
2015. dec. 15. 14:35
37/45 anonim válasza:
#38: Köszönöm a jótanácsot, de elég jól ismerem a témát. Nem vagyok szakértő, de azért ellubickolok benne. Nem kell mindenben "zsidózást" látni, csak egy példát hoztam. Egyébként hány évig is ültek itt a törökök a nyakunkon? Vagy 150 évig? :) Az osztrákok? Az oroszok? Még sincsen szavunk a "nem magyarokra" (legalábbis ha jól tudom), pedig lett volna rá ok.
2015. dec. 15. 14:44
38/45 A kérdező kommentje:
Nagyon elkanyarodtatok a témától, ha nem lesz befejezve akkor jelentem a moderátornak!
Ismétlem a téma az volt, hogy mások szerint is jobbak az ágyban és izgatóbb a testük? Én így tapasztaltam.
Egy a gond, amerre mostanában mozgok szabadidőmben ott nem akadok bele egy független szexy cigány csajba :(
Netes társkeresőben is csak 1-1 -t látni 150km re ország másik végén...
Pedig én inkább összejönnék velük, ezerszer dögösebbek!
Az egyik akit ismertem szintén diplomás volt, mint én tehát nem épp mind 8általánosos...
2015. dec. 15. 15:06
39/45 anonim válasza:
kérdező köszönöm hogy megkíméltél attól hogy vitatkozak egy rasszistával :)
2015. dec. 15. 15:25
40/45 A kérdező kommentje:
Elözőnek:
Nincs mit.
Cserébe intézel nekem randit? :) Óóóó azok a szexy sötét szemek meg cicik, hmmm :)
Az ágyban is amilyen bújós, érzéki volt akikkel eddig összehozott a sors, hmmm.
Kedvencem mikor a kopaszokról kiderül a dédapja félig sváb vagy orosz esetleg román vagy bármi környező népből való :) Egyből oda a nagy magyarságuk. Ne adj isten az ükmamája meg cigány volt :)
Meg az Araditizenhármat nem tudja felsorolni, de lobogtatja az Árpádsávos zászlót...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!