Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma csajok ezt ti hogyan tapasztaltátok?
Szerintem jobban smárolnak, gyönyörű izgató a sötét puni ajkuk és bimbójuk meg bimbóudvarjuk. Roma csajoknak mi a tapasztalata, hogy sok pasi bukik rájuk?Hogyha kis fazon vagy teljes egészében megvan akkor sokkal dúsabb és göndör a puniszőr is,stb.(gondolom mondták nektek)
Tapasztaltátok, hogy könnyen felbírtok szedni egy pasit? Úgy tapasztaltam ezerszer jobb a szex roma csajjal!
nos kedves kerdezo igen is van itt cigany/ roma csaj en az vagyok es felvallalom
nem nevtelenul nevvel. nem szegyelem hogy annak szulettem teszek ra mit mondanak ram a lenyeg az aki ismer tisztel es becsul engem.( van koztuk orvos,tanar,komolyzenesz,targoncas,epitoipari munkas stb). es igen ha nem borotvaljuk a puncik suru gondor fekete szorunk van. a mellbimbonk hatalmas sotet ahogy a bimbo udvar is. es azert mas a mi szeretkezesunk mert mi nem jatszuk meg az elvezetet hanem szenvedelyesen szeretkezunk!!! johetnek a megalazo kommentek,privik!!!! :)))))))
Az odáig tök rendben van, hogy büszke vagy a származásodra és felvállalod azt. A baj ott kezdődik, hogy míg te kikéred magadnak a kirekesztő, lenéző, rasszista kommentárokat, te magad ugyanolyan lenézően nyilatkozol a magyar lányok szexualitásáról:
"azert mas a mi szeretkezesunk mert mi nem jatszuk meg az elvezetet hanem szenvedelyesen szeretkezunk"
Mert miből feltételezed azt, hogy a magyar lányok mindegyike egy frigid fapina, aki megjátssza magát szex közben? Ez épp olyan, mint mikor valaki azt mondja: "minden cigány tolvaj". Kapj eszedhez.
A munkám egy időben cigányok által lakott vidékre sodort. Láttam egyet s mást, tudom, hogy cigány és cigány között hatalmas különbség tud lenni. Nem egy népcsoportról beszélünk, hiszen sok fajtájuk van. Különböznek egymástól, más az értékrendjük, sőt egyes fajták lenézik a többi "mocskos cigányt".
Volt néhány cigány származású barátnőm, szeretőm. Nagy átlagban nem látok különbséget magyar és cigány szerető között. Annyit mindenesetre érdemes tudni, hogy bár a (főleg az oláh) cigány lányok felkavaróan szépek tudnak lenni, sokkal gyorsabban öregszenek, s veszítenek bajukból, mint a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!