Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma csajok ezt ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma csajok ezt ti hogyan tapasztaltátok?

Figyelt kérdés

Szerintem jobban smárolnak, gyönyörű izgató a sötét puni ajkuk és bimbójuk meg bimbóudvarjuk. Roma csajoknak mi a tapasztalata, hogy sok pasi bukik rájuk?Hogyha kis fazon vagy teljes egészében megvan akkor sokkal dúsabb és göndör a puniszőr is,stb.(gondolom mondták nektek)

Tapasztaltátok, hogy könnyen felbírtok szedni egy pasit? Úgy tapasztaltam ezerszer jobb a szex roma csajjal!

2015. dec. 14. 01:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
58%

nos kedves kerdezo igen is van itt cigany/ roma csaj en az vagyok es felvallalom

nem nevtelenul nevvel. nem szegyelem hogy annak szulettem teszek ra mit mondanak ram a lenyeg az aki ismer tisztel es becsul engem.( van koztuk orvos,tanar,komolyzenesz,targoncas,epitoipari munkas stb). es igen ha nem borotvaljuk a puncik suru gondor fekete szorunk van. a mellbimbonk hatalmas sotet ahogy a bimbo udvar is. es azert mas a mi szeretkezesunk mert mi nem jatszuk meg az elvezetet hanem szenvedelyesen szeretkezunk!!! johetnek a megalazo kommentek,privik!!!! :)))))))

2015. dec. 14. 18:16
 22/45 anonim ***** válasza:

Az odáig tök rendben van, hogy büszke vagy a származásodra és felvállalod azt. A baj ott kezdődik, hogy míg te kikéred magadnak a kirekesztő, lenéző, rasszista kommentárokat, te magad ugyanolyan lenézően nyilatkozol a magyar lányok szexualitásáról:

"azert mas a mi szeretkezesunk mert mi nem jatszuk meg az elvezetet hanem szenvedelyesen szeretkezunk"

Mert miből feltételezed azt, hogy a magyar lányok mindegyike egy frigid fapina, aki megjátssza magát szex közben? Ez épp olyan, mint mikor valaki azt mondja: "minden cigány tolvaj". Kapj eszedhez.

2015. dec. 14. 18:25
 23/45 anonim ***** válasza:
58%
nos kedvrs utolso ogazad van mindig hozzateszem tisztelet a kivetelnek. bocsanat ha megbantottam valakit csak annyira felhuztak ezek a reszleges megnyilvanulasok lathatod 2 szer kuldtem azt amibol 1 is eleg. megegyszer syr!!!
2015. dec. 14. 18:37
 24/45 anonim ***** válasza:
es meg valami! szivesen beszelgetek barkivel de nem ismerkedem kerlek titeket ilyen szandekkal ne kuldjetek tobb privit koszonom.
2015. dec. 14. 18:44
 25/45 anonim válasza:
12%
Undorítóak a cigány lányok! Van egy két aki fiatalkorukban jól néz ki, de 15 év után megcsúnyul. Nem volt még cigány barátnőm és nem is lesz!!! A magyar lányok a legjobbak!!
2015. dec. 14. 20:48
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

A munkám egy időben cigányok által lakott vidékre sodort. Láttam egyet s mást, tudom, hogy cigány és cigány között hatalmas különbség tud lenni. Nem egy népcsoportról beszélünk, hiszen sok fajtájuk van. Különböznek egymástól, más az értékrendjük, sőt egyes fajták lenézik a többi "mocskos cigányt".

Volt néhány cigány származású barátnőm, szeretőm. Nagy átlagban nem látok különbséget magyar és cigány szerető között. Annyit mindenesetre érdemes tudni, hogy bár a (főleg az oláh) cigány lányok felkavaróan szépek tudnak lenni, sokkal gyorsabban öregszenek, s veszítenek bajukból, mint a magyarok.

2015. dec. 15. 08:54
 27/45 anonim ***** válasza:
50%
Azt nagyon gyorsan megcáfolnám h elcsúnyulunk. Akik nem ápolják magukat lehet de a magyar is ugyan úgy ! Anyám 40 éves 22 évesen szült meg és akkor is gyönyörű volt meg most is tanúja vagyok hogy a férfiak bomlanak utána! 23 éves sráccal van aki imádja meghalna érte és Magyar!!!! Mamám 56 éves karcsú még most is nagyon kicsi ránc van a szeme alatt amit alig lehet észre venni talán a kezén látszik h annyi idős! szóval nagyon nem tetszik ez a hozzá állás ! Mind emberek vagyunk ezért ilyen Magyarország mert itt csak a gyűlölet és a rasszizmus megy! pedig úgy a paraszt úgy a cigány egykutya mindenki csal lop hazudik nincs olyan ember aki ne lopott volna és ne hazudott volna !!! gondolkodjatok el ezen és istenek legyen már vége a rasszizmusnak milyen világ ez ?!
2015. dec. 15. 12:52
 28/45 anonim ***** válasza:
40%
Feltűnt nektek is, hogy acigány vaálaszolóknak sokkal alacsonyabb a hasznos válasz százaléka, mint a többieknek?
2015. dec. 15. 13:03
 29/45 anonim ***** válasza:
92%
mivel 1 hete regisztráltam mennyi legyen? -.-
2015. dec. 15. 13:20
 30/45 anonim ***** válasza:
nyald meg a sót :*
2015. dec. 15. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!