Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?
És utána megbántátok vagy nem?
Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.
Mikor elolvastam a kérdést egyből eszembejutott a saját ribis tettem. De ezekhez képest az semmi :D
A páromat kényeztettrm a számmal és a mellemre meg a combomra folyt a nyálam, ő a torkomig nyomta magát én meg annyira nagyon élveztem!!! :)
Ne írogassatok ennek az idiótának, el van a picifiú tévedve.
Nőcsábász.... Hahaha. Aki tényleg az, az nem a gyakorin írkál, nem kérkedik vele, és nem azzal foglalkozik, hogy más kivel mit csinált, amiért majd jól leszólhatja. Ez egy átlátszó sztori egy álmodozó lúzer agyából, aki átélhette, milyen, mikor pár könnyű vérű nőci mindenkivel kefél körülötte, csak épp őt kerülik ki. Na az ilyen szituknál kezdődik a ribizés legtöbb esetben. Na de vajon kiben van a hiba, ha van több könnyen kapható csaj, akik nem túl válogatósak, habzsolják az életet (na meg a fa$zt), de ezeket a gyíkokat valamiért figyelmen kìvül hagyják? (Nem hinném, hogy a buszhoz sietnek, vagy tanulni, esetleg véletlenül kifelejtik :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!