Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?

Figyelt kérdés

És utána megbántátok vagy nem?

Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.

2015. nov. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
82%
Többször is csókolóztam idegen fiúkkal. Hát, nem mondom, hogy büszke vagyok rá, azt sem, hogy megbántam. Semleges számomra.
2016. jan. 3. 21:15
 22/67 anonim ***** válasza:
84%

18 voltam,kiéhezve pasi nélkül...

1.a buszmegállóban rám kattant egy arab..viccből csókolóztam vele.

2.Éppen a napoztam amikor rám kattant egy 38-as férfi.Nem bírtam lekoptatni,majd voltam annyira naiv,hogy felcsallt magához.Kaptam egy masszírt.Megengedtem,hogy megnézzen mesztelenül és szétdicsérjen.Kinyalattam magam.Majd amikor már vette le a boxert,mert azt hitte sikerülni fog neki az action,fogtam a ruháimat felpattantam,kinevettem,felöltöztem és távoztam.

3.A hétvégén osztálykirandulásra mentem.Lefekedüdtem a kiszemeltemmel...A fél osztály látott minket a takaró alatt.2 hétre jöttem vele össze.

És ez mind egy hét leforgása alatt!

15-16 éves korom:

Felszedtem egy meglett 21 éves srácot.

Vele vesztettem el.

Annyit kalandoztam vele,hogy a szex terén mindent kipróbáltunk (majdnem). (Mentek az oltások rendesen pl.: a spermáját csók közben beleköptem a szájába)

Volt egy igazi barátnőm is mellette.Plusz még viszonyaim más lányokkal :) (igaz orálig nem jutottunk.)

Van még pár sztorim,de nem részletezem tovább...20 éves koromra megváltoztam.A vicc az egészben,hogy kinem néznétek belőlem ezeket. ;)

Hogy megbántam-e ? Cseppet sem.

2016. jan. 3. 21:25
 23/67 anonim ***** válasza:
70%
rap partin csókolóztam egy fiúval. egyáltalán nem szokásom, de azelőtt 2 hónappal lett vége egy szörnyen megromlott 3 éves kapcsolatomnak és nem gondolkoztam. És igen nagyon megbántam
2016. jan. 4. 17:28
 24/67 A kérdező kommentje:

tegnap 21:25

egy fél nimfomániás filmet le lehetne forgatni az életedből

2016. jan. 4. 18:00
 25/67 anonim ***** válasza:
80%
Hahaha :D hát lehetne...de ismerek tényleg durva nőket is.Én hozzájuk képest semmi sem vagyok.
2016. jan. 4. 18:05
 26/67 anonim ***** válasza:
68%
Miért kellett lepontozni? :( Nem adtam kielégítő választ??
2016. jan. 4. 18:06
 27/67 A kérdező kommentje:

tőlem kaptál egy zöldet, nem tudom miért 0%

Írjatok nyugodtan ne foglalkozzatok a %-al :D

2016. jan. 4. 18:09
 28/67 anonim ***** válasza:
85%
Azért pontoztak le, mert itt egy nő ha 1 fa$znál többet fog életében, az főben járó bűn, mivel nekik nem jut pina, rínak itt nonstop, és jönnek lepontozgatni...
2016. jan. 5. 15:16
 29/67 anonim ***** válasza:
36%

Jaj ez annyira tipikus gyk r.bancok visszavágása, hogy nektek nem jut p.na ezért rinyáltok :D

Arra nem gondoltál, hogy valaki egy rendes kapcsolatot/barátnőt preferál, nem egy salátásra kúrt ringyót, akin már mindenféle etnikumú ember átment? Nem gond, ha valaki "több fa$zt fogott", de nem mindegy, hogy 2-3 fa$zt 100-200x vagy 100-200 fa$zt egyszer. Remélem érted. Én nem tartok olyan embereket r.bancnak, akik mondjuk lopva csókolóztak pár fiúval, főleg, hogy meg is bánják és nem csinálnak rendszert belőle, de akinek már tényleg egy nimfomániás filmet le lehetne forgatni az életéből, attól felfordul a gyomrom. (főleg az ilyenektől, hogy a g*cit átköpködik meg arabbal kavarni, meg házas pasi fúj mi ez már)

Gondoltam én is offolok, ha már elkezdted...

2016. jan. 5. 16:32
 30/67 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg nem veszitek, hogy a 22-es kamu, szegény lány csak a vágyálmait írta le?
2016. jan. 5. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!