Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?
És utána megbántátok vagy nem?
Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.
Férjem van mégis más férfi vonz szexuálisan.
12 év alatt az első ilyen.:/
Még nem történt semmi.
De...
Csatlakozom 41eshez! Ha megcsalt a párod, nem a harmadik fél a hibás!
Egyébként sokaknak miért fáj, ha vadidegen lányok sokat szexelnek? Persze, ahogy a mondás tartja "minden lány murva, aki nem velem szexel"... de lépjünk már túl ezen.. ha valakinek ez nem tetszik, ne barátkozzon az adott lánnyal..
..hah, lányok kiélik a szexualitásukat.. hajjaj, hova fajul ez a világ!:D
Akit fiatalkorukban szétkúrnak az hűségesebb lesz? Akkor már értem miért mondják, hogy k_rvából lesz a legjobb feleség...
Amúgy hülyeség, 30 éves ismerősünket egy hasonló kaliberű nő csalta széjjel a háta mögött, pedig főiskolás korában csak az évfolyam r_bancaként emlegették.
Nyilván egy ilyen lánynál több lesz az esélye, miért lenne kevesebb? :D Akinek ilyen a vérmérsékleteaz nem fog lenyugodni pár év kalandozástól.
ma 23:45
Hagyjad, lehetetlenre próbálkozol...
A szexualitás kategóriában szerinted milyen férfiak járnak? :D majd pont lehurrogják a r.bancokat :D
szerintem inkább bombázzák őket privátokkal... :)
Meztelenül fürödtünk egy sráccal éjszaka, illegálisan egy thermálban, egy üveg bor kíséretében.
Nem bántam meg... életem legszebb kapcsolata kezdődött meg rá pár hónapra a sráccal. Sosem voltam bevállalós csaj, de mellette olyan könnyen ment.
46os, aki meg nem éli ki magát az 40 évesen kattan meg, mert ki akarja élni magát... ezt főleg a férfiak mutatják be gyönyörűen amúgy..
de azt ne mondd, hogy téged zavar, ha vadidegenek kefélnek! Zavar, hogy 10 év múlva csalfák lesznek? Miért? Nemmis ismered őket... miért zavar bárkit egy idegennszexuális élete, ami nem a tenszájízed szerint alakul?
A legtöbb ember kevesebbet szexel, mint amennyit szeretne, mert az nem erkölcsös... én is jófiú vagyok, nem csaltam meg sosem senkit, tisztelem és becsülöm a lányokat... pont emiatt félek, hogy egyszer majd bekattanok... van rá épp elég példa.. de idegeneket lehúzni, mert ők máshogy csinálják? Minek? Minden ember más, ennek örülni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!