Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?

Figyelt kérdés

És utána megbántátok vagy nem?

Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.

2015. nov. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is eszembe jutott már, hogy full kamu 1-2 hozzászólás...
2016. jan. 5. 18:24
 32/67 anonim ***** válasza:
96%

Persze nyilván hazudtam.... Ha neked ettől nyugodtabb lesz a napod akkor hidd ezt nyugodtan.

Az a férfi nem volt házas különben.Magányos volt,és egy kis legénylakásban lakott.De ez egy 5-6 éves történet.

Bezzeg ti férfiak ha ilyesféle sztorikat meséltek akkor dagadhat a melletek ill. senki sem fog titeket lenézni...mitől másabb egy nő?? Nem tök mindegy kinek milyen a szexuális élete? Én csak kiéltem a fiatal korom,legalább a 30-as éveimben nem fogok megkattani és agyon csallni a párom...Ne nekem kelljen már itt magyarázkodnom!

(nem feküdtem le sok emberrel különben)

2016. jan. 5. 18:50
 33/67 anonim ***** válasza:
16%

Az első oldalon volt egy házas palit lepippantó lány, nem is rád értette, de ne zavarjon. :D

De azt ne mondd nekem, hogy emiatt a kis kalandjaid miatt lesz kevesebb az esélye annak, hogy megcsalsz valakit, mert körberöhöglek :D

Ez az ovis szintű bezzeg a férfiak szöveg meg nem mentesít semmi alól, arról nem beszélve, hogy általánosítás, tinifiúknál, meg pár prolinál egy két borsodi után előfordulhat ez, de egy érett férfi nem kezdi el verni a mellét arra a spanok előtt, hogy éppen kit húzott fa$zra.(persze ilyenkor jönnek a kamu sztorik, hogy 86 diplomások közé járok, akik ugyanúgy ilyenekről sztorizgatnak)

2016. jan. 5. 19:02
 34/67 anonim ***** válasza:
74%
Igazad van.Meg egyébként is csak a legjobb barátok közt téma az ilyen.
2016. jan. 5. 19:24
 35/67 anonim ***** válasza:
95%
Képcsere nélkül első találkozáskor szex. Nem bántam meg.
2016. jan. 10. 22:04
 36/67 anonim ***** válasza:
90%
Egy héten belül 3 pasival feküdtem le/pettingeltem.Na akkor éreztem,hogy vissza kell vennem egy kicsit a lendületből...:D De természetesen nem bántam meg,hiszen jól éreztük magunkat.
2016. jan. 10. 22:08
 37/67 anonim ***** válasza:
91%

régen egy házibuliban részegen megengedtem egy pasinak, hogy seggbe k..jon, majd a hajamra élvezett. pedig mindig ellene voltam az análnak.

nagyon megbántam... igazából nem voltam tudatomnál, de többet hasonló sem volt

19 volta, most 24

2016. jan. 10. 22:43
 38/67 anonim ***** válasza:
71%
ez nagyon undi utcsó :D
2016. jan. 10. 22:46
 39/67 anonim ***** válasza:
78%

milyen furi hogy valaki egy csókot megbán valaki meg még azt se h össze vissza kúr

milyen érdekes, hogy mennyire más minden ember értékrendje

2016. jan. 10. 22:48
 40/67 anonim ***** válasza:
34%

"milyen érdekes, hogy mennyire más minden ember értékrendje"

neveltetés... :)

2016. jan. 10. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!