Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?
És utána megbántátok vagy nem?
Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.
Persze nyilván hazudtam.... Ha neked ettől nyugodtabb lesz a napod akkor hidd ezt nyugodtan.
Az a férfi nem volt házas különben.Magányos volt,és egy kis legénylakásban lakott.De ez egy 5-6 éves történet.
Bezzeg ti férfiak ha ilyesféle sztorikat meséltek akkor dagadhat a melletek ill. senki sem fog titeket lenézni...mitől másabb egy nő?? Nem tök mindegy kinek milyen a szexuális élete? Én csak kiéltem a fiatal korom,legalább a 30-as éveimben nem fogok megkattani és agyon csallni a párom...Ne nekem kelljen már itt magyarázkodnom!
(nem feküdtem le sok emberrel különben)
Az első oldalon volt egy házas palit lepippantó lány, nem is rád értette, de ne zavarjon. :D
De azt ne mondd nekem, hogy emiatt a kis kalandjaid miatt lesz kevesebb az esélye annak, hogy megcsalsz valakit, mert körberöhöglek :D
Ez az ovis szintű bezzeg a férfiak szöveg meg nem mentesít semmi alól, arról nem beszélve, hogy általánosítás, tinifiúknál, meg pár prolinál egy két borsodi után előfordulhat ez, de egy érett férfi nem kezdi el verni a mellét arra a spanok előtt, hogy éppen kit húzott fa$zra.(persze ilyenkor jönnek a kamu sztorik, hogy 86 diplomások közé járok, akik ugyanúgy ilyenekről sztorizgatnak)
régen egy házibuliban részegen megengedtem egy pasinak, hogy seggbe k..jon, majd a hajamra élvezett. pedig mindig ellene voltam az análnak.
nagyon megbántam... igazából nem voltam tudatomnál, de többet hasonló sem volt
19 volta, most 24
milyen furi hogy valaki egy csókot megbán valaki meg még azt se h össze vissza kúr
milyen érdekes, hogy mennyire más minden ember értékrendje
"milyen érdekes, hogy mennyire más minden ember értékrendje"
neveltetés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!