Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?

Figyelt kérdés

És utána megbántátok vagy nem?

Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.

2015. nov. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
87%

Egyik este szexi fekete fehérneműben és harisnyában hanyatt dőltem egy asztalon csábos testhelyzetben, ahogy a belevaló ribizlik szoktak a filmekben a billiárd asztalon, és eldöntöttem, hogy szexelek ez első pasival, aki rám talál.

Aztán végre megcsörrent a kulcs a zárban, és hazaért a párom. :-)

(Nem bántam meg, de ez csak a szerencsén múlt, mert másnap reggel vettük észre, hogy a párom meglepetésében elfelejtette bezárni a bejárati ajtót - de szerencsére semmit nem hoztak be hozzánk aznap éjjel valami hívatlan látogatók.)

2015. dec. 1. 00:29
 12/67 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem senkinek sincs oka lenézni ezeket a lányokat!!!Mindenkiben van fantázia szex téren és mindenki szeretné megélni őket az élete során.Szerintem ez természetes.Az élet azért van hogy éljük,főként hogy 1 van belőle!!!
2015. dec. 1. 09:07
 13/67 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem senkinek sincs oka lenézni ezeket a lányokat!"

Oka? Az okot ők maguk írták le.

Az a szó amit te keresel az a jog, nincs joguk lenézni őket, de ezzel is lehetne vitatkozni.

Egyébként házas pasira rámozdulni akkor is gusztustalan dolog, oké élje meg a perverzióit/fantáziáit, de szingliként egy másik szingli emberrel vagy emberekkel.

2015. dec. 1. 19:32
 14/67 anonim ***** válasza:
67%

Én vagyok a házas pasis. :)

Utolsó, a vicc az egészben, hogy te el sem tudod képzelni, hogy tudnak nyomulni ezek a szent emberek, hogy egy kis kósza szexet kapjanak! Huhú, volt ám nyomulás, egy ideig ellenkeztem, de hát ha nem adta fel! Szerintem ez csak olyan 20%-ban az én hibám, ő kereste az alkalmat.

2015. dec. 1. 20:38
 15/67 anonim ***** válasza:
81%
Mi értelme a kérdésnek, ha utána le vannak hurrogva azok, akik leírják a dolgaikat?
2015. dec. 2. 09:10
 16/67 anonim ***** válasza:
63%
Te is csak feleslegesen szaporítottad a hozzászólások számát, üdv a klubban. :D
2015. dec. 2. 12:03
 17/67 anonim ***** válasza:
33%
Jah, hogy valami szaftos sztorit vártál, amin lehet csámcsogni... Hát sajnálom, hogy keresztbe húztam a számításod.
2015. dec. 2. 12:11
 18/67 anonim ***** válasza:
24%
Basszus most jól k.basztál velem haver, nem semmi.
2015. dec. 2. 23:42
 19/67 anonim ***** válasza:
93%
Barátság extrákkal kapcsolat. Meg is bántam és nem is.
2016. jan. 3. 21:03
 20/67 anonim ***** válasza:
90%
Osztálykiránduláson több fiút is kielégítettem orálisan.
2016. jan. 3. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!