Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?
És utána megbántátok vagy nem?
Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.
Egyik este szexi fekete fehérneműben és harisnyában hanyatt dőltem egy asztalon csábos testhelyzetben, ahogy a belevaló ribizlik szoktak a filmekben a billiárd asztalon, és eldöntöttem, hogy szexelek ez első pasival, aki rám talál.
Aztán végre megcsörrent a kulcs a zárban, és hazaért a párom. :-)
(Nem bántam meg, de ez csak a szerencsén múlt, mert másnap reggel vettük észre, hogy a párom meglepetésében elfelejtette bezárni a bejárati ajtót - de szerencsére semmit nem hoztak be hozzánk aznap éjjel valami hívatlan látogatók.)
"Szerintem senkinek sincs oka lenézni ezeket a lányokat!"
Oka? Az okot ők maguk írták le.
Az a szó amit te keresel az a jog, nincs joguk lenézni őket, de ezzel is lehetne vitatkozni.
Egyébként házas pasira rámozdulni akkor is gusztustalan dolog, oké élje meg a perverzióit/fantáziáit, de szingliként egy másik szingli emberrel vagy emberekkel.
Én vagyok a házas pasis. :)
Utolsó, a vicc az egészben, hogy te el sem tudod képzelni, hogy tudnak nyomulni ezek a szent emberek, hogy egy kis kósza szexet kapjanak! Huhú, volt ám nyomulás, egy ideig ellenkeztem, de hát ha nem adta fel! Szerintem ez csak olyan 20%-ban az én hibám, ő kereste az alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!