Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?
És utána megbántátok vagy nem?
Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.
Ezt hívják kapuzárási pániknak, de most nem nőkről van szó? Nőknél nem hallottam ilyet, hogy a klimax előtt gyorsan behódítanak pár fiatal fiút... Bár lehet hogy léteznek ilyenek is :D
Amúgy szerinted annak a férfinak nem lesz kapuzárási pánikja, amelyik tini korában sokat kúrt? Ugyan már....
Az életközépi-válság nem csak a férfiakat érinti, csak ott szembetűnőbb, miután a nők hajlamosabbak elnyomni az ilyesmit.. tippelj, mitől van annyi depressziós középkorú nő? A nyugtatószerek/altató fő vásárlói a középkorú nők...
De a szexualitás csak egy oka az életközépi válságnak.. viszont elég sűrű oka.. menj végig az utcán és kérdezd meg a 30-40es nőket, hogy elégedettek-e a szexuális életükkel... garantálom neked, hogy a fele nemleges választ fog adni..
Férfi vagy nő, ebből a szempontból nem számít, a tény az tény: fiatal korban igény van a szexuális felfedezésre, hsizen ez adja az identitás biztonságát.. ha csak egyvalamit próbáltál ki, honnan tudod, hogy az a legjobb neked?
"csak egyvalamit próbáltál ki"
Nem tudom mit értesz egyvalami alatt, de sok dolgot egy emberrel is ki lehet próbálni egy kapcsolatban, nem muszáj minden héten más pasi fa$zára rábukni, hogy kiélje valaki a vágyait...
Nem hiszem, hogy amiatt tömi magába a xanaxot a középkorú nők egy nagy része, mert nincs normálisan megdugva..
Biztos van ilyen, de inkább a stressz, rohanó világ meg a karrierista élet ami erről tehet, ez pár évtizede zúdult a nőkre, előtte otthon voltak a gyerekekkel, hosszú házasságokban voltak, ami miatt szerinted olyan stresszesek a mai nők(mintha olyan sok hosszú házasság lenne manapság...), 1 emberrel voltak életük nagy részében, nem r.banckodtak és mégse kellett zabálniuk a xanaxot.. Beteljesítették a női princípiumot ahogy Ákos mondaná :DDDDDDD
Megjegyzem, hogy a könnyűvérű nők közt ugyanúgy fellelhető a nyugtató függőség(hajaj), ahogy közelednek a változó korhoz és realizálódik bennük, hogy a jó karrier, fizetés és sok egy-éjszakás kaland után üres lett az életük, valami hiányzik belőle... Vagy hogy még egy ember se lesz aki a temetésére elmenjen, mert akit leszopott a diszkó mögött még a nevét sem tudja.
Ribiket megdugom, egy se kéne barátnőnek, azok tényleg egyedül fognak meghalni. Kihasználom őket mint minden férfi, barátnőnek szégyellne egy ilyet az ember.
Aztán mi dughatunk ribiket mert csak legyintenek a nők (a normálisak akik nem ribik) hogy jaj nőcsábász volt, aztán összejönnek velünk, elnézik.
sok nőnek tetszik ha egy férfi megdug sok nőt
jó vadász azt jelenti, nőcsábász
de ha egy nőt dugtak meg sokan akkor abba nincs vadászás
mint amikor régen a férfiak levadászták a mamutokat a nőknek...ez az evolúció
Szex egy nővel és az ő pasijával. Nem bántam meg.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!