Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt eddig a legribisebb dolog amit valaha csináltatok?

Figyelt kérdés

És utána megbántátok vagy nem?

Redditen láttam egy ilyet, gondoltam ide is kiírok egy hasonlót.

2015. nov. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
23%

Ezt hívják kapuzárási pániknak, de most nem nőkről van szó? Nőknél nem hallottam ilyet, hogy a klimax előtt gyorsan behódítanak pár fiatal fiút... Bár lehet hogy léteznek ilyenek is :D

Amúgy szerinted annak a férfinak nem lesz kapuzárási pánikja, amelyik tini korában sokat kúrt? Ugyan már....

2016. jan. 11. 13:49
 52/67 anonim ***** válasza:
39%

Az életközépi-válság nem csak a férfiakat érinti, csak ott szembetűnőbb, miután a nők hajlamosabbak elnyomni az ilyesmit.. tippelj, mitől van annyi depressziós középkorú nő? A nyugtatószerek/altató fő vásárlói a középkorú nők...

De a szexualitás csak egy oka az életközépi válságnak.. viszont elég sűrű oka.. menj végig az utcán és kérdezd meg a 30-40es nőket, hogy elégedettek-e a szexuális életükkel... garantálom neked, hogy a fele nemleges választ fog adni..

Férfi vagy nő, ebből a szempontból nem számít, a tény az tény: fiatal korban igény van a szexuális felfedezésre, hsizen ez adja az identitás biztonságát.. ha csak egyvalamit próbáltál ki, honnan tudod, hogy az a legjobb neked?

2016. jan. 11. 18:47
 53/67 anonim ***** válasza:
45%

"csak egyvalamit próbáltál ki"

Nem tudom mit értesz egyvalami alatt, de sok dolgot egy emberrel is ki lehet próbálni egy kapcsolatban, nem muszáj minden héten más pasi fa$zára rábukni, hogy kiélje valaki a vágyait...

Nem hiszem, hogy amiatt tömi magába a xanaxot a középkorú nők egy nagy része, mert nincs normálisan megdugva..

Biztos van ilyen, de inkább a stressz, rohanó világ meg a karrierista élet ami erről tehet, ez pár évtizede zúdult a nőkre, előtte otthon voltak a gyerekekkel, hosszú házasságokban voltak, ami miatt szerinted olyan stresszesek a mai nők(mintha olyan sok hosszú házasság lenne manapság...), 1 emberrel voltak életük nagy részében, nem r.banckodtak és mégse kellett zabálniuk a xanaxot.. Beteljesítették a női princípiumot ahogy Ákos mondaná :DDDDDDD

Megjegyzem, hogy a könnyűvérű nők közt ugyanúgy fellelhető a nyugtató függőség(hajaj), ahogy közelednek a változó korhoz és realizálódik bennük, hogy a jó karrier, fizetés és sok egy-éjszakás kaland után üres lett az életük, valami hiányzik belőle... Vagy hogy még egy ember se lesz aki a temetésére elmenjen, mert akit leszopott a diszkó mögött még a nevét sem tudja.

2016. jan. 11. 21:20
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó, különbözik a véleményünk, mindegy is, ne offoljunk tovább, mindenesetre azért tjszteljük meg annyival a másikat, hogy nem mondunk fölötte ítéletet. Mindenki azt csinál az életével, és a testnyílásaival amit akar, ha valakinek nem tetszik, nem muszáj részt venni benne:)
2016. jan. 11. 22:22
 55/67 A kérdező kommentje:

Ribiket megdugom, egy se kéne barátnőnek, azok tényleg egyedül fognak meghalni. Kihasználom őket mint minden férfi, barátnőnek szégyellne egy ilyet az ember.

Aztán mi dughatunk ribiket mert csak legyintenek a nők (a normálisak akik nem ribik) hogy jaj nőcsábász volt, aztán összejönnek velünk, elnézik.

2016. jan. 11. 22:32
 56/67 A kérdező kommentje:

sok nőnek tetszik ha egy férfi megdug sok nőt

jó vadász azt jelenti, nőcsábász

de ha egy nőt dugtak meg sokan akkor abba nincs vadászás

mint amikor régen a férfiak levadászták a mamutokat a nőknek...ez az evolúció

2016. jan. 11. 22:35
 57/67 anonim ***** válasza:
27%
xDDDDDDDDDDDDDD
2016. jan. 11. 22:48
 58/67 anonim ***** válasza:
83%
kemény sztorik
2016. ápr. 6. 20:56
 59/67 anonim ***** válasza:
89%

Szex egy nővel és az ő pasijával. Nem bántam meg.

25/N

2016. máj. 9. 14:36
 60/67 anonim ***** válasza:
84%
Tetszik a nőknek? Már amelyiknek... :D Nekem nem tetszene, ha a pasijelölt több nővel szexelt volna meg, mint ahány pasival én szexeltem :D De szerencsére a páromnak ez a szám kicsit kevesebb, mint nekem ;)
2016. máj. 9. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!