Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó megcsókolni miután a számba élvezett. Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
Mindig elzavar utána fogat mosni, addig nem hajlandó megcsókolni, amíg nem mostam meg, mert szerinte undorító.
Én ezt nagyon megalázónak érzem. Én mindig megcsókolom nyalás után.
2015. nov. 4. 20:28
11/24 anonim válasza:
Én sem szeretek utána csókolózni bár nem zavarom el az asszonyt fogatmosni...általában iszik miután kivégzett és úgy már nem zavar a spermám...egyébként nem magától undorodik hanem a spermától...így vagyok ezzel én is...de ez az elzavar dolog azért erős....
12/24 anonim válasza:
Simán megteszem. Nem undorodom magamtól. Hogy várjam el, hogy megtegye nrkrm, ha saját magam is undorodom töle?
33F
14/24 A kérdező kommentje:
Én ezt megalázónak gondolom. Nagyon is.
2015. nov. 4. 22:59
15/24 anonim válasza:
Én utálom spermás szájjal megcsókolni és ő sem rajong érte,viszont a szájra puszit engedné.Inkább kimegyek magamtól fogat mosni vagy inni vizet és mindenki boldog.Amúgy meg igaza van,mert kellemetlen a szájíz orál után...
16/24 anonim válasza:
Szerintem ez nem megalázó. Amúgy a legtöbb pasi ilyen, nem szeretnék utána a saját spermájukat ízlelgetni. Úgyhogy nem egyedi eset, normális, hogy nem szereti. Én sem csókolózok senkivel nyalás után amíg nem mos fogat. A spermával semmi bajom, de a saját ízemet én nem szeretném a számban érezni.
18/24 anonim válasza:
Undorodik saját magától.
Én nemhogy megcsókolnálak, de az sem zavarna, ha le sem nyelnéd és úgy csókolóznánk vagy átköpnéd a számba. Sőt! Ha beléd élveznék onnan is kinyalnám. Félreértés ne essék. Szigorú hetero vagyok. 32F
19/24 anonim válasza:
Ezt így nem lehet kijelenteni,hogy nem megalázó.Ha valaki annak érzi,akkor neki megalázó.Ne hagyd,hogy legközelebb a szádba élvezzen.Mondd neki,hogy szerinted is gusztustalan a spermája.Szeretetből idáig megtetted,de te sem vagy alárendelt ebben a kapcsolatban és te sem vagy köteles áldozatot hozni az ő jó kedve miatt.
20/24 anonim válasza:
Ha orálozol és nem akar smarolni akkor ezen tul köbd a hasára hogy Ne undorodjon a saját spermájátol és akkor tud csokolozni iziben mert nem nyelveddel Le a nedvét. Amugy otthagynám azonnal ha ilyen faragatlanul tud viselkedni hogy semmi respektálása sincsen a masik személyt iletöleg aki az ö spermályátol nem undorodjon a szájába venni! Az angol azt mondja "disrespect"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!