Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem hajlandó leszokni a cigiről pedig utálom amikor dohányos szájjal akar megcsókolni bunkó vagyok ha ezentúl minden tali elött megeszek egy fej vöröshagymát hogy tudja nekem milyen szar?
miattad nem is fog leszokni, ez nem így megy
de persze próbáld csak ki :)
1. sehogy nem tudod leszoktatni, hacsak ő nem akar;
2. így ismerted meg, így fogadd el;
3. nem kellett volna egy bagóssal összeállnod;
Egyetértek a cigi szag iszonyatosan büdös,annak aki nem él vele.Ha engem egy olyan személy kérne,hogy miatta tegyem le akit imádok..:),nem is vitás,hogy miatta letenném!!De erre nem kért még senki....:((
Magamért meg nem.
Mi a csajommal szoktunk le a cigirõl, a minap pipa volt rám, vett egy cigit, s rágyujtott, én elterveztem, hogy még megölelni sem fogom, nemhogy csókot adni.
Aztán megkérdeztem, hogy dohányozni fog-e, amire a válasz volt, hogy nem.
Aztán ismét, majd ismét, míg magától ki nem dobta a doboz cigit, ugyanis semmilyen mértékben nem tolerálom a bagózást, merthogy 18 èv egy, másfél doboz cigi után fél évembe telt, hogy letegyem, tehát a én, az erõs dohányos képes voltam, akkor más is kèpes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!