Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó megcsókolni miután a számba élvezett. Mire véljem ezt?
Mindig elzavar utána fogat mosni, addig nem hajlandó megcsókolni, amíg nem mostam meg, mert szerinte undorító.
Én ezt nagyon megalázónak érzem. Én mindig megcsókolom nyalás után.
Helyes, megérdemled!
Ha ilyen emberrel vagy együtt, aki ennyire semmibe vesz, akkor úgy kell neked!
Te választottad őt, tűrd el.
Ha meg nem tetszik, mondd meg hogy ez így nem oké és ha nem változtat hagyd ott!
Különben tényleg megérdemled ha nem tetszik és tűröd annak ellenére, hogy te megteszel érte mindent ő meg ennyire semmibe vesz!
te is küld el punci nyalás után,de legalább 2x
2-es voltam
ha nem is zavarnálak el fogat mosni, közvetlenül utána ha a szádba mennék el, nem csókolnálak meg én sem.
Más kényeztetés közben... akár én csinálnám neked akár fordítva, de szájbaélvezés után nem lennék rá képes én sem.
Nem vagyok ezzel egyedül...
"mert szerinte undorító"
Esetleg mondd neki, hogy szerinted is undorító az ondója, és emiatt ezentúl nem élvezhet a szádba.
Ezt komolyan nem értem, ha ő undorodik a saját ondójától még olyan formában is, hogy miután a szádba élvez, nem elég párat nyelni ahhoz, esetleg pár korty vizet inni) ahhoz, hogy csókolózni lehessen (őszintén nem hinném, hogy akár csak az előbbi után is érezné az ízét, hacsak nem rém rossz szagú és ízű az ondója valami fertőzés miatt), akkor miért gondolja, hogy az rendben van, hogy te meg lenyeled.
Ha a párom így viselkedne, tuti, hogy zsepiben landolna ezentúl a spermája, - pedig amúgy semmi bajom se az ízével, se az állagával - mert ezt én is megalázónak érezném, másrészt semmi kedvem nem lenne kikocogni ilyenkor a fürdőszobába, ahelyett, hogy elégedetten elnyúlnék a karjaiban.
(Mondjuk se neki, se nekem soha meg nem fordult a fejében, hogy ilyenkor ne lehetne egyből csókolózni, ugyanúgy, mint miután ő kényeztetett orálisan, de nem is a párod lehet az egyetlen, akinek ezzel gondja van, mert olvastam már ebben a rovatban ilyesmit többször.)
Simán megteszem. Nem undorodom magamtól. Hogy várjam el, hogy megtegye nrkrm, ha saját magamnis undorodom töle?
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!