Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ideig hajlandó várni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig hajlandó várni egy pasi?

Figyelt kérdés
Egy normális értékrenddel rendelkező huszonéves pasi aki komoly kapcsolatot keres, mennyi ideig hajlandó várni az első szexuális együttlétig maximálisan? van akinek imponál esetleg ha a lány/nő nem adja magát oda egyből?
2015. aug. 31. 13:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem, nem imponál. Elég vérmes vagyok és utálom, ha fölös köröket futnak velem, megjátsszák magukat. Szánalmas kis színjátéknak tartom, mikor tudom, hogy Ő is akarja, csak a kis imázsát akarja építeni, hogy Ő nem könnyű vérű.

Én nem várok egy hónapnál tovább, mert felnőtt, egészséges ember vagyok, egészséges igényekkel, vágyakkal. Ha királykisasszonyt akar játszani a nő, tegye mással! És nem csak szexre megyek, de az ilyen hozzáállás kiborít!

24/F

2015. aug. 31. 13:32
 2/18 anonim ***** válasza:
9%
Én annó, mikor komoly kapcsolataim voltak, 3-4 hét után fektettem meg a csajt. Szerintem az úgy normális, nem kell tovább várni.
2015. aug. 31. 13:32
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
én kb ugy egy hónap 23F ha szűz akkor 2talán 3 is belefér 23F
2015. aug. 31. 13:35
 4/18 A kérdező kommentje:
persze az "egybőlt" úgy kb 1. 2. randira értettem, nem egészséges hónapokig húzni szerencsétlen pasik agyát szerintem sem :DD meg álszent aki azt mondja, hogy nem kívánja annyi idő után... csak érdekel, kinek mennyi az annyi :))
2015. aug. 31. 13:35
 5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. aug. 31. 13:37
 6/18 anonim ***** válasza:
9%
#1 vagyok. Persze ha szűz, kicsit tovább is hajlandó lennék várni. Én exemmel 2. randin feküdtem le. Az elsőn is akartam, de nem adta be a derekát, pedig igencsak próbálkoztam...
2015. aug. 31. 13:37
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Ram 2 evet vart a baratom. 15 evesen ismertem meg es 17 voltam mikor lefekudtunk.

18/L

2015. aug. 31. 13:38
 8/18 anonim ***** válasza:
9%
2-3 hét nem várok tovább nem vagyok tini hogy várjak vele
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Felnőtt emberek nem szoktak 1-2 hétnél tovább várni. Te gyerek vagy, vagy miért nem tudod?
 10/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk olyan is volt hogy a 3. találkozasnál szexeltünk, mert a csaj nem bírta tovább, de ezt meg is mondta. És komoly(abb) kapcsi lett belőle.
2015. aug. 31. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!