Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(csajoktól kérdem) Meddig lennél hajlandó engedni egy fogadra való helyes pasinak, akinek a mosolyától is odáig vagy meg vissza? Mi az, amit már nem tűrnél el tőle sem?
Illetve egy átlagos külsejű férfival, esetleg egy kifejezetten csúnya fiúval szemben mennyi türelmed van? Mi az, amit nekik már nem engednél meg?
Kort írjatok!
18/F
A rondákra rá sem néznek, az átlaghoz nem szólnak, a helyes pasi meg meg is verheti őket.
Ejj lányok, nem értelek titeket.
Csunya atlagos vagy adonisz akkor is tudja hol a hatar
Turelmem mindenkivel egyforma
Szoval ennyi
5-ös, hogy érted azt, hogy "részben" igazad is volt? Nem úgy volt, hog tisztelettudóan beszéljen veled, akkor nem értem, te miben hibáztál?
Illetve hány éves vagy? Mert azt vettem észre, túlnyomó többségben 20 felett szoktak a nők magabiztosabbak, önérzetesebbek lenni.
1. akárhogy is szépíted, te sem akarnál semmit olyantól aki nem tetszik. Innentől kezdve kár azzal jönni, hogy ki csúnya és ki nem , mert mindenkinek más az ízlése. Pl egyik ismerősöm oda meg vissza van Robert Pattinsonért, hogy milyen jó pasi, számomra viszont férfiatlan, és nem helyes. Mert más az ízlésünk:)
kérdező: ha szeretne beszélgetni, bárkivel beszélgetek, de taperolást, csókot már nem. Nyilván attól függene a dolog, hogy én mit akarok. Ez így volt 18 éves koromban, és most is. 28 évesen. Csak most már pár éve más pasiktól nem akarok semmit.
Emberileg ugyanúgy kezelem a szépet, az átlagost és a csúnyát is. Aki kedves velem, azzal én is kedves vagyok, aki meg bunkó, azt elküldöm a francba, külsőtől függetlenül. Maximum annyi a különbség, hogy ha randira hívnának, nyilván annak mondanék igent, amelyik tetszik. De a bántó, lenéző, flegma viselkedést a világ legszebb férfiától sem tolerálnám.
19L
Csúnya vagy átlagos teljesen mindegy. Ezeknek a különbsége nem menti fel őket az illem alól. Hiába helyes valaki,hogyha kiesik a kapa a szájából mikor megszólal mert akkora paraszt ...
Viszont az mindig idegesítő dolog,hogyha valaki azt mondja,hogy "nem" az nem-et jelent és nem azt,hogy nyomulj 600x még ezután is ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!