Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig hajlandó várni egy pasi?
:) hat en mondjuk sosem varatom a pasit.
Nem fog konynuverunek hinni ha lassa h komolyat akarok. Viszont felnott no vagyok igenyekkel. :) 24l.
3 komoly kapcsolatom volt:
1: A negyedik randin szexeltünk, egy hét ismeretség után.
2: A második randin szexeltünk, négy nap ismeretség után.
3: Hat-hét alkalom után szexeltünk, kb. 2 héttel az első randi után.
Én azt vallom, hogyha két ember igazán vonzódik egymáshoz, akkor nagyon hamar kialakul köztük a fizikai intimitás. Az első randis csók nálam alap és minden barátnőmnél az volt szintén.
Még nem volt szűz barátnőm, de ha lenne, akkor rá azért várnék 2-3 hónapot.
Felnőtt, már nem szűz emberek nem várnak 2 hétnél többet az első randitól számítva.
22/F
Nekem általában az első randin összejön, a mostani párommal 2. nap volt, 3. nap már össze is költöztünk :D
Persze tiniként még én is képes voltam hónapokat éveket várni a csodára, de a sok csalódás után rájöttem, hogy aki nem áll meg, nem kíván, arra felesleges várni, ha nagy nehezen meg is szerzed, úgyis könnyedén eldob, mert sosem érzett igazán erős vonzalmat feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!