Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti tudtok érzelmek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tudtok érzelmek nélkül szexelni?

Figyelt kérdés
Én simán tudok, lehet azért, mert nehezen esek a szerelembe. Ezen mindig csodálkoznak, mindig riogatnak, hogy szexkapcsolatban majd beleszeretek. Közben meg fordítva történik meg általában.
2015. okt. 15. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy látom kivétel leszek, de én személy szerint érzelem nélkül nem tudok szexelni.
2015. okt. 27. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is nehezebben leszek szerelmes, de egy szexkapcsolatban szerintem előbb-utób beleszeretnék. Ugyanakkor 1-2 szex nem jelent gondot.
2015. okt. 27. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:

érzelem nélkül tudok. fizikai,szexuális vonzalom nélkül nem. az a minimum. de szerelmesen ezerszer jobb

23/L

2015. okt. 27. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezt annyira túl reagálni!!!!Nem találtad meg eddig aki hozzád illik,ennyi. Mire megtalálod tapasztalt leszel,és talán így nem érzed kárát annyira ha csalódsz. Én ismerkednék veled!!!!!!
2015. nov. 10. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!