Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan férfiak akik nem lennének képesek szexelni érzelmek nélkül?
Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen, egyik haverom mondta hogy ő idegen csajjal nem lenne képes szexelni :D2015. máj. 16. 23:10
1/12 anonim válasza:
Tényleg vannak. És általában pont ők nem kellenek senkinek.
18/F
2/12 Tréfarépa válasza:
majd idővel benő a feje lágya
3/12 anonim válasza:
Nincsenek, Én bármely nővel szexelnék! 21F
4/12 anonim válasza:
Igen. És pont ők nem kellenek nekünk.
21/L
5/12 anonim válasza:
Vannak. (persze példát mindenre lehet találni, csak akarni kell)
De mi ebben olyan furcsa? Nem működhet mindenki ugyanúgy.
6/12 anonim válasza:
Nekem fontosak az érzelmek, meg is szívom rendesen, legutóbb is lerázott egy lány, mert lassabban közeledtem hozzá, és meg akartam őt ismerni, mielőtt bármi komolyabb vagy kevésbé komoly dologba belevágok, és összejött egy nagydumás kandúrral.
7/12 anonim válasza:
enis hallottam ilyenrol, de szinten csak olyantol aki nagyon nem sikeres a noknel. szoval sztem ez csak egy vedelmi mehanizmus naluk, nem kapnak csajt es kell valami magyarazat.
8/12 anonim válasza:
Most nekem lenne alkalmam összejönni egy csajjal (valószínűleg többel is) csak szexre, de nekem az úgy "nem megy". Persze biológialag képes lennék rá, de nem olyan jó érzés, furcsán érezném magam.
23/F
10/12 anonim válasza:
Igen. Nem mindenkit irányít a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!