Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik miért akartok úgy szexelni mint a buzzik? Análisan?
Mert pont attól heterok,hogy ez nem vonza őket,sőt taszítja is?
Nem csak luk-luk,a keret is számít.
Én is hetero vagyok, a melegektől rosszul vagyok.
Mégis izgat az anális szex téma, sőt, ha egy nő vállalja, hogy prosztatamasszázst csinál nekem, akkor én még azt is kipróbálnám. (Állítólag sokkal intenzívebb és nagyobb orgazmust élhet át a pasi ezáltal.)
Viszont mindkét esetben csakis kizárólag nő jöhet szóba partnerként. Ebből nem engedek! S utóbbinál alap a komoly kapcsolat, és a rendíthetetlen bizalom.
Amúgy meg ha ennyire így kellene felfogni, akkor az összes pasi, akit már vizsgált meg urológus (függetlenül a nemétől), akkor azok a pasik mind melegek onnantól, mert már nem csak kijárat a hátsó rész? o.O
Embertelen már ez a mai előítéletes gondolkodás. Szégyen!
attól, hogy a kérdező barátja homár, még nem minden fiú akar szaros segglukba dugni
például én egészséges skinhead hetero vagyok és eszembe se jutna seggbe rakni egy csajt, undorító és fertőzésveszélyes
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!