Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy nem tudok és nem is akarok érzelmek nélkül szexelni?
Végre egy normális lány!
Mindenben 100%-ig igazat adok neked.
Volt 1-2 hozzászólásban olyan hogy ne szóld le azokat akik érzelmek nélkül csinálják, nos te valójában nem szóltad le őket, hanem csak azt írtad amit valójában csinál a legtöbb ember és hogy nem érted azt hogy, hogy lehet érzelem nélkül csinálni, ez mióta leszólás? Kérdem én! Mert akik úgy csinálják hogy nem szeretik a másikat nyilván nincsenek érzelmeik egymás iránt, de szex közben egymás nemi szervét használják, tehát elvileg sokkal többet nem láthatnak egymásban, ha nincs érzelem. Csak ezt sokan nem akarják elfogadni. Több ilyen lány kéne mint te. De sajnos sok lány és fiú ész nélkül izélik egymást és amikor jön a gyerek, elvetetik, kukába dobják, a fiú sír hogy gyerektartást kell fizetni, a lány ki van borulva hogy gyereke van. Pedig ha két ember nagyon szereti egymást akkor nagyobb öröm nem létezik egy gyerek születésénél mind a két fél számára. Én sem akarok leszólni senkit, de azt mindenkinek múszáj elismernie hogy akik csak erős érzelemmel hajlandók szeretkezni, az sokkal inkább emberhez méltó, mint az hogy érzelmek nélkül, érzelmek nélkül csak az álattoknak lenne szabad csinálniuk, az emberek egy felsőbb kategóriába tartóznak. Valakinek alapból nem megy érzelmek nélkül, de ha mindenki megismerné azt a jóistenes igaz szerelmet akár csak 1 percig is, onnantól kezdve senkinek sem menne érzelmek nélkül, mindenki kerülné a másikat és mindenki teljesen összetörne, sokan ön*****osok lennének és sokan az alkoholba menekülnének, és a fejüket a falva vernék hogy, hogy adhatták oda magukat olyanoknak akiket nem is szerettek. Képzeljünk el egy lepukkant kunyhót ami akkora mint egy wc, és szakadt (sokak szerinti szerelem) és képzeljünk el egy kastélyt ami kivül-belül hihetetlenül szép és nagy és hatalmas gyönörű szép kertje van amit el sem tudunk képzelni (kb ennyi a különbség a sokak által gondolt szerelem és az igazi szerelem között, talán még ennél is több.... Azt hiszem nagyjából mindent leírtam.
Látom,aki kimondja az igazat,az kapja a mínuszokat!Pedig senki nem mondta,hogy emiatt maradi lennél.Csak annyit,hogy a saját magánéletedbe fektesd az energiát,és ne mások véleményével törődj,de ne is szólj le másokat,akik más értékrend szerint élnek.Nekik az a jó,Neked meg ez a jó.
Akik meg régimódinak neveznek,azokkal kár foglalkozni,nyilván az irigység vezérli őket.Lépj túl a dolgon,ha örökké másokkal és a véleményükkel törődsz,akkor be fogsz kattanni!
Előző vagyok,és én is tisztelem az ilyen embereket,de ne legyünk azért az erkölcs nagy harcosai,mert megváltoztatni senkit nem tudunk.Ahány ember,annyi féle.Van,aki így él,és van,aki úgy.Nem attól lesz valaki übermensch,hogy normálisan él.Kell a kivétel is.Nem muszáj megértenünk,ki miért él úgy,ahogy,de nem is kötelező mindig mindent a szívünkre venni.Amíg más nem bánt engem a viselkedéséves,addig én miért törődjek vele,hogy mit csinál?
Nem érzem magam bárkinél különbnek,vagy felsőbbrendűnek azért,mert én szerelemből teszem,amit teszek.Én ilyen vagyok,más meg olyan.Minden ember csak ember,egyik sem több,vagy kevesebb a másiknál.Lehet,hogy az egyik patkány,a másik meg angyal,de amíg nem keresztezik egymás útját,addig tegyék azt,amit jónak látnak.persze mikor valaki magyaráz nekem az Életről,én visszaszólok,és ennyi.
Ha TE boldog vagy így,nem is értem,miért marcangolod magadat ilyesmiken!Bántott valaki?Miért nem teszed helyre?
Ne az egész világon vezesd le a sérelmeidet,csak élj az elveid szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!