Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan szeretkezéstől amiben nincs szex, csak órákon át csókolgatjátok a párotok testét és közben hosszú heves smárolások és érzelmek vannak?
Ez csak előjáték, nem szeretkezés... és tény, nagyon élvezetes, de szerintem illene a végére némi szeretkezés is lezárásképp :D
21/f
Egy kis fogalomzavarban szenvednek az emberek. Ez szeretkezés. Amire a fentiek gondoltak az a közösülés. Valóban, ez nem közösülés. Viszont a szeretkezésnek egy nagyon szép és fontos formája, ami manapság sajnos kezd elmaradni.
Én imádom ezt is, akkor is, ha nincs a végén szex.
20/f
Egyetértek az utolsóval. Legfontosabb része a szeretkezésnek szerintem. Én órákon át is ellenék vele, de sajnos a férfiak általában (tudom, általánosítás) a konkrét aktusra vágynak. (Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint).
19L
Szeretem az ilyet előjátéknak,de,ha utána nem lenne szex vagy petting vagy 69 vagy valami,akkor nagyon rossz lenne nekem,személy szerint (a páromnak is).
Nagyon jó előjáték,ezt nagyon szeretem,de nem szeretkezés. :S
De attól még jó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!